Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -0C° Karlovac

 • weather-image

  -0C° Duga Resa

 • weather-image

  -2C° Ogulin

 • weather-image

  -1C° Ozalj

 • weather-image

  -1C° Slunj

Županija MISLE NA NAS Podijeli

Uvođenje online nastave u Karlovačkoj županiji užarilo društvene mreže: Žele generacije debila, debelih i bolesnih na živce

Oni koji traže lockdown nek sjede doma gladni, s 4 maske na glavi, prate li se podaci po mjestima u Karlovačkoj županiji, drugovi odlučili, nižu komentare građani

Odluka po kojoj od četvrtka učenici u Karlovačkoj županiji, oni većih razreda, te prva tri srednje škole ponovno imaju online nastavu, ali i prijedlog novih mjera koje Stožer Karlovačke županije planira uvesti, užarila je društvene mreže.

Na Facebooku Radio Mrežnice brojni su u kratko vrijeme komentirali odluke, a zanimljivo je da se baš i ne može naći komentara odobravanja ovakvog postupka.

“Žele generacije debila, uništili ste djecu s online odlukom, jedino što znaju je ukinuti škole, izbori su blizu, drugovi su tako odlučili, oni su vlast,, žele debele i oboljele na živce”, tek je manji dio komentara koje nižu komentatori.

Podsjetimo, stožer Civilne zaštite Karlovačke županije danas je donio odluku da će se online nastava održavati od četvrtka, a u prvom njihovom planu bilo je da čak i djeca od 1. do 4. razreda budu online. Takvu odluku proslijedili su školama, a škole roditeljima, no državni stožer im je preporučio da mlađi učenici ipak idu u školu, pa su ih županijski poslušali. Tako se i u ovoj priči pokazalo nesnalaženje jer je odluka otišla dok još nije bila potvrđena.

U stožeru imaju  i niz drugih prijedloga mjera, naravno obustava i zabrana, koje možete pročitati u ovom tekstu.

Radio Mrežnica zatražila je odgovore na pitanjima o broju zaraženih učenika u osnovnim i srednjim školama, potom na teresama, teretanama i slično te koliko zaraženih stiže iz trgovačkih centara i slično, odnosno gdje su žarišta “crno na bijelo”.

Također, aktualizirali smo pitanje dvije struje unutar samog stožera – “tvrdokoronaša” i onih koji su “mekši” u stavovima i ne zalažu se za zatvaranja.

Čekamo odgovore.

 

Pročitajte i ovo

PISMOM DO ŽRTVE

Nigerijska prijevara u Karlovcu: Stigla pisma na više adresa, a s njima i novčano “nasljedstvo”