Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  11C° Karlovac

 • weather-image

  11C° Duga Resa

 • weather-image

  11C° Ogulin

 • weather-image

  11C° Ozalj

 • weather-image

  10C° Slunj

Crna kronika POSLUŠAJMO Podijeli

Vatrogasci apelirali: Bilo bi lijepo da se večeras ne puca, pokažimo dostojanstvo

Nemamo razloga veseliti se, pogotovo sada. Nemaju svi topli dom, pitku vodu, hranu, odjeću, deku…radije pomozite drugima, nego da novac potrošite na nešto što ćete spaliti, a jedna obitelj se može istom svotom nahraniti, ugrijati, tjedan dana.

Zadnji je dan 2020. godine, no ova godina nije bila nimalo nalik na druge, stoga bi je trebalo i drugačije, skromnije i ponajprije tiše proslaviti. Petarde i pirotehnika uobičajen su dio proslave Nove godine, no zbog teške situacije u kojoj su se brojni naši sugrađani našli zbog razornig potresa, vatrogasci mole da se večeras ne puca.

Bilo bi predivno da se ne puca, i upotrebljava pirotehnika i ostala oruđa koja prave buku i štetu. Dosta se pucalo za vrijeme rata…u Petrinji, Glini, Pokupskom, Sisku, Kravarskom…neću nabrajati dalje druga mjesta…i druga mjesta, sada razorena potresom… Pomozimo jedni drugima, jedni druge trebamo. Nemamo razloga veseliti se, pogotovo sada. Nemaju svi topli dom, pitku vodu, hranu, odjeću, deku…radije pomozite drugima, nego da novac potrošite na nešto što ćete spaliti, a jedna obitelj se može istom svotom nahraniti, ugrijati, tjedan dana. Obično većina vas potroši na pirotehniku i ostale naprave, stvarčice, popriličnu svoticu, samo nek dijete ima. U krivu ste, totalno. Pokažimo dostojanstvo, podršku ljudima koji su izgubili sve. Ne dozvolite da vaši vatrogasci imaju pune ruke posla, i ovako imaju, dodatno je nepotrebno.

 

Pročitajte i ovo

AKO GA VIDITE, JAVITE

S parkirališta na Maloj Švarči ukraden Golf 7. Vlasnik traži pomoć u pronalasku