Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  5C° Karlovac

 • weather-image

  5C° Duga Resa

 • weather-image

  7C° Ogulin

 • weather-image

  5C° Ozalj

 • weather-image

  6C° Slunj

Županija ŠUTE PA ŠUTE Podijeli

Već 11 dana RM čeka odgovore iz stožera o oboljelima i hospitaliziranima nakon cijepljenja. Nema ih

Obična pitanja, no odgovora nema, ali i to je odgovor

Ima li u Karlovačkoj županiji osoba koje su oboljele nakon cijepljenja, a ako ima, koliko ih ima? Ima li u bolnicama Karlovačke županije među hospitaliziranima zbog korone onih koji su oboljeli nakon cijepljenja, a ako da, kakvo im je stanje? Je li prosvjetnim djelatnicima, odnosno neprosvjetnima zaposlenima u školama te odgojiteljima u vrtiću ponuđeno cijepljenje? Ako jest, kojim cjepivom i kakav je odaziv? 

Ovo je dio pitanja Radio Mrežnice upućenih Stožeru Karlovačke županije još 22. travnja u 8,13 sati i to mailom, na koje do danas nije stigao odgovor. U nekoliko navrata putem viber poruka raspitivali smo se kad će stići odgovori međutim odgovora nema, pa nam ostaje jedino ovako javno objaviti upite bez odgovora.

Odgovori bi trebali valjda stići iz karlovačke bolnice na čijem je čelu pravnik Nikša Antica  ili nekoga iz stožera u kojem su redom HDZ-ovci. U ovom slučaju čini se da će prije nestati korone nego li će županijski stožer odgovoriti. No, i ne davanje odgovora je odgovor, taman za razmišljanje uoči 16. svibnja.

Pročitajte i ovo

PRVA SVIJEĆA

Prve adventske svijeće palile su se u Karlovcu i Dugoj Resi