Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  19C° Karlovac

 • weather-image

  19C° Duga Resa

 • weather-image

  18C° Ogulin

 • weather-image

  19C° Ozalj

 • weather-image

  18C° Slunj

Crna kronika KAO NA FILMU Podijeli

VIDEO: Brza i žestoka policija u D. Resi: Cijeli dan “love” vozače i jure za njima pod rotirkama

Nemali broj vozača ostao u šoku kad je za njima pojurilo policijsko vozilo pod rotirkama

Prave filmske scene s policijom i policijskim automobilima pod rotirkama traju danas na dugoreškom području. I dok smo na rotirke navikli kad neka velika “faca” dolazi u ove krajeve ili prolazi njima, kad se one pale zbog običnih građana, apsolutno izazivaju pozornost, ali i uznemiruju ljude.

Više nego revni policajci koji su danas “ordinirali” na području Duge Rese aktivno su “jurili” za vozačima osobnih vozila i to koristeći rotirke baš u svakoj prigodi.  Prepratili bi tako šokiranog vozača do prvog slobodnog ugibališta uz cestu i tada krenuli u kontrolu. Ispostavilo se da bi prije toga vidjeli da vozač telefonira, da bi se istog trena palile rotirke i kretalo u potjeru.

Korištenje mobitela u vožnji je prekršaj težak 500 kuna, a mnogi su danas platili kaznu, dok su se neki i izvukli opomenama

U PU Karlovačkoj doznajemo da je riječ o akciji TISPOL-a koja se radi u dogovoru s Ravnateljstvom i pruža policiji upravo sve mogućnosti, pa i te “filmske” odnosno i uporabu rotirki u potjeri za nestašnim vozačima. Osobito  su slabi na vozače koji telefoniraju, nisu vezani, alkoholizirani su i prebrzo voze.I dok nitko ne poriče zakonitost policijske akcije, postavlja se pitanje kome je po dugoreškim kratkim ulicama danas trebala ovakva “svijetleća” predstava, a onda i uznemiravanje ljudi?

Pročitajte i ovo

NIKAD DOSTA

U Ogulinu provalio u kafić, ukrao novac pa auto