Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  16C° Karlovac

 • weather-image

  16C° Duga Resa

 • weather-image

  15C° Ogulin

 • weather-image

  15C° Ozalj

 • weather-image

  15C° Slunj

Crna kronika POTRAGA Podijeli

Vozač prouzročio nesreću na Popović Brdu, ostavio auto i pobjegao

…a njega nema, i nema, i nema ga…

Policija već gotovo 24 sata intenzivno traži vozača koji je jučer na Popović Brdu skrivio prometnu nesreću u kojoj je jedna osoba ozlijeđena. Prava drama događala se jučer oko 14 sati u Popović Brdu.

U to vrijeme, iz pravca Skakavca dojurilo je crno vozilo koje je najprije udarilo u sivu škodu, potom sletjelo u grabu, pa preletjelo u drugu, udarilo u mostić i tada u drugo vozilo, ladu. Vozačica lade ozlijeđena je i prebačena u karlovačku bolnicu, a utvrđene su joj srećom lakše ozljede.

Kao da je u zemlju propao

No, priča je danas dobila novi nastavak. Na naš upit je li onaj tko je skrivio nesreću bio alkoholiziran, policija nam nije mogla odgovoriti. Naime, vozač nije alkotestiran jer je pobjegao nakon što je skrivio nesreću.

Kako tvrde mještani, autom je upravljala mlađa osoba, a svi se pitaju gdje je nestala nakon nesreće. U policiji, neslužbeno doznajemo, znaju identitet vozača, no do njega još nisu došli jer je u bijegu.

S obzirom da ga ne traži samo prometna policija, za vjerovati je i da će brzo biti uhvaćen. Valjda tada za počinjenu nesreću i bijeg, neće biti kriva sinkopa.

Pročitajte i ovo

POLICIJA UTVRDILA

Pijani vozač (22) uzrokovao prometnu u G.M.Polju