Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  29C° Karlovac

 • weather-image

  29C° Duga Resa

 • weather-image

  28C° Ogulin

 • weather-image

  29C° Ozalj

 • weather-image

  28C° Slunj

Život WEB TRGOVINA Podijeli

Webshop koji pruža više od samih proizvoda – Dracostore

Online trgovinu ne čine samo proizvodi, već i zadovoljstvo uslugom koja je pružena krajnjem kupcu.

Već dulje vrijeme nismo u situaciji da moramo trošiti puno vremena idući od trgovine do trgovine i od centra do centra; umjesto toga, sve je na jednom mjestu i samo nekoliko klikova udaljeno. Riječ za ovu beneficiju je, naravno, Internet. Ovo je posebno korisno kada tražimo proizvode ili usluge koje su dostupne samo u specijaliziranim trgovinama. Do problema dolazi kada proizvod više nije dostupan u poslovnici u našem gradu i u tom trenutku internet trgovina ima prednost jer nije bitno gdje se nalazite kako bi taj proizvod ili usluga bili dostupni.

Budući da online artikli žive u svom digitalnom svijetu, online trgovci nimalo više nisu ograničeni prostorom i tako mogu posluživati širi raspon klijenata i ponuditi im raznovrsniju paletu svojih proizvoda. Među njima je i dracostore.hr web trgovina.

Dracostore.hr, iako najpoznatiji po svojim hidroizolacijskim rješenjima, već dugo nudi raznoliku paletu građevinskih kemijskih proizvoda. Posvećeni proučavanju i razvoju novih artikala, upravo su iz njihovog pogona u Muću pušteni novi proizvodi. Na njihov online stranici tako ožete pronaći sekcije posvećene još i mortovima, zaštiti različitih površina i sl.

Nadalje, kako bi naslov ovog članka bio opravdan, DRACO tim se posvetio i posebnoj kategoriji koja nudi broja rješenja situacija u građevini koja vam možda ne bi drugačije bila ponuđena osim ako se osobno ne obratite nekom stručnjaku. Ta grupa podijeljena je na još dodatnih sedam podgrupa koje su posvećene rješavanju problema s hidroizolacijom, sanacijom i restauracijom, podovima, završnim radovima, zaštitom betona, itd.

Osim toga, kako biste pobliže upoznali dracostore.hr i koliko je timu bitno zadovoljstvo krajnjeg korisnika, govori činjenica da svoj uspjeh i rad temelji zapravo na tri tima stručnjaka.

Tim kemijskih inženjera predan je svakom DRACO proizvodu, sadašnjem i budućem, te je posvećen kontroli i razvoju kvalitete. Osoblje laboratorija prikuplja i analizira podatke, a fokusira se na uspostavljanje novih sustava i proučavanju novih postupaka. Drugi tim, tim inženjera, prikazuje skupinu ljudi koji su profesionalni, iskusni i predani. Oni su intuitivni inženjeri koji pružaju cjelovita dizajnerska rješenja koja zadovoljavaju urbane, funkcionalne, tehnološke, fizičke, ekonomske, energetske i ekološke standarde. Njihov cilj nije samo pravilno osmisliti projekt, već ga i dovršiti tako da klijent bude zadovoljan i sretan. Posljednji, ali ne manje bitan, tim prodaje spaja emocije i činjenice kako bi pružio učinkovita prodajna i marketinška rješenja. Cilj prodajnog agenta je da klijentima objasni što god građevinski i kemijski inženjeri kreiraju.

Misija i vizija ove online trgovine zasigurno je ostvariti zadovoljstvo svojih klijenata, a svoj uspjeh temelje na pristupačnosti, profesionalnosti i stručnosti u komunikaciji i izvedbi svojih usluga. U prilog tome ide i kategorija Stručne konzultacije kojom je dracostore.hr pružio mogućnost svima koji žele da im se pruži adekvatan odgovor na njihova pitanja, nedoumice, nesigurnosti i sl.

Ne ustrčavajte se zatražiti pomoć, savjet i potporu DRACO stručnjaka i mirni krenite u građevinske pothvate za koje niste ni znali da ih možete samostalno ostvariti.

(sponzorirana objava)

Pročitajte i ovo

LAŽNJACI SVUDA

“Fejkera” sve više oko nas: Stalno pretvaranje, izmotavanje i laganje.Znate li nekog takvog?