Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  1C° Karlovac

 • weather-image

  1C° Duga Resa

 • weather-image

  3C° Ogulin

 • weather-image

  1C° Ozalj

 • weather-image

  1C° Slunj

Karlovac NE PROPUSTITE Podijeli

Za Dan hrvatskih knjižnica u Karlovcu svima oprost zakasnine

Oni koji imaju knjigu ili knjige koje su zaboravili vratiti na vrijeme sada imaju priliku bez troška “poravnati račune”

U Mjesecu hrvatske knjige 11. studenoga obilježava se kao Dan hrvatskih knjižnica. Karlovačka Gradska knjižnica Ivana Gorana Kovačića onim zaboravnima oprostit će zakasninu za povrat knjiga.

Tako će oni koji kod sebe već neko vrijeme imaju knjigu ili knjige koje su zaboravili vratiti na vrijeme sada imaju priliku bez troška “poravnati račune”.

Akcija oprosta zakasnine u srijedu 11. studenog bit će na tri lokacije: u Knjižnici za mlade od 9 do 19 sati, u Gradskoj knjižnici u istom periodu te u pokretnoj knjižnici na postajama koje se obilaze  toga dana.

Besplatno učlanjenje za 100 studenata

Osim toga, za Dan hrvatskih knjižnica karlovački studenti moći će se besplatno učlaniti.

-Projekt provodi Studentski zbor Veleučilišta u Karlovcu, a financiran je sredstvima javnog poziva Studentskog centra Karlovac za realizaciju studentskih projekata. Ovogodišnji projekt osigurava učlanjenje za 100 studenata. Cilj je uspostavljanje učinkovitih društvenih okvira za podršku čitanju, razvijanja čitalačke pismenosti, poticanja studenata na aktivno i kritičko čitanje te povećanja dostupnost knjiga i drugih čitalačkih materijala.

Od 11. 11. svi studenti koji su iskazali interes prijavom Studentskom zboru Veleučilišta u Karlovcu mogu doći po svoju iskaznicu, a studentima koji su već postojeći članovi Knjižnice besplatno je obnovljena članarina za iduću godinu te mogu nastaviti koristiti knjižnične usluge.

-Sve naše članove podsjećamo na uslugu posudbe e-knjige. Više informacija na poveznici: http://www.gkka.hr/e-knjiga3/, poručuju iz karlovačke knjižnice.

Pročitajte i ovo

NNNI

Drugo polugodište u Karlovcu počelo vježbom evakuacije