Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -4C° Karlovac

 • weather-image

  -5C° Duga Resa

 • weather-image

  -6C° Ogulin

 • weather-image

  -4C° Ozalj

 • weather-image

  -5C° Slunj

Karlovac USKORO UPISI Podijeli

Za karlovačke vrtiće prijavljeno 488 mališana, 138 više nego li je mjesta

Za pedagošku godinu plan je upisati oko 350 djece

I ove godine u karovačkim gradskim vrtićima neće biti dovoljno mjesta za svu zainteresiranu djecu. Za upis je prijavljeno 488 mališana (13 više nego lani), a za novu pedagošku godinu plan je upisati oko 350 djece.

To znači da će 138 mališana ostati “ispod crte”. Za njih će se razmotriti uvođenje novih programa, kažu u Gradu

-Sukladno Pravilniku o upisu, u vrtiće se mogu upisati djeca koja do 31. kolovoza 2021. godine navrše godinu dana te djeca čiji roditelji/skrbnici imaju prebivalište na području grada Karlovca. Kriteriji, kao i bodovi za ostvarivanje prava prednosti pri upisu, utvrđeni su Pravilnikom o upisu djece u vrtiće, koji je objavljen na stranicama DV Karlovac i DV Četiri rijeke. Za pedagošku godinu plan je upisati oko 350 djece, ovisno o utvrđenim listama prvenstva, a ovisno o broju djece koja neće biti upisana, razmotrit će se uvođenje novih programa sukladno prostornim uvjetima vrtića i interesima roditelja, pojašnjavaju u Gradu.

Privremena lista reda prvenstva za upise u vrtiće bit će objavljene 4. lipnja. Upisi u vrtiće bit će krajem lipnja o čemu će roditelje obavijestiti vrtići.

Pročitajte i ovo

LAUREATI

Repriza 2020.: Petra Furač i Bruno Belčić najbolji sportaši Karlovca, odbojkašice Karlovca i bejzbolaši Olimpije najuspješnije ekipe