Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  5C° Karlovac

 • weather-image

  5C° Duga Resa

 • weather-image

  4C° Ogulin

 • weather-image

  5C° Ozalj

 • weather-image

  4C° Slunj

Karlovac ZELENA ČISTKA Podijeli

Zaposlenici KIM-a očistili divlje odlagalište smeća u Skakavcu

Prikupili su preko 1 tonu smeća

Zaposlenici KIM-a i ove godine priključili su se Zelenoj čistki – najvećoj globalnoj volonterskoj akciji čišćenja otpada.

Tako su ukupno njihova 23 zaposlenika krenuli put Skakavca na ilegalno odlagalište otpada gdje su prikupili ukupno 1, 1 tonu smeća (1,128 kg).

– Ponosni smo što je Dukat, čije je povezano poduzeće KIM Mljekara Karlovac, pionir u Grupi Lactalis kada je riječ o broju sudjelovanja u ovoj međunarodnoj inicijativi. U proteklih deset godina vrijedni KIM-ovci očistili su devet divljih odlagališta otpada na karlovačkom području, a najviše veseli činjenica da se naši volonteri iz godine u godinu rado priključuju ovoj akciji i tako pridonose ljepšem, čišćem i zelenijem Karlovcu“, istaknula je Andrea Bušić, direktorica KIM Mljekare Karlovac.

Uz volontere iz karlovačke mljekare u akciji su sudjelovali i Dukatovi zaposlenici iz Zagreba i Bjelovara koji su očistili divlje odlagalište otpada u zagrebačkoj   Dubravi i područje uz južnu obilaznicu oko Bjelovara.

 

L. Grčić

 

Pročitajte i ovo

DOČEKALI

Počeli radovi u Presvetom Trojstvu: Crkvi konstrukcijsko ojačanje, zvoniku nova lukovica, obnova i Franjevačkom samostanu; Izvođaču radova rok od 6 mjeseci prekratak