Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  13C° Karlovac

 • weather-image

  13C° Duga Resa

 • weather-image

  13C° Ogulin

 • weather-image

  13C° Ozalj

 • weather-image

  12C° Slunj

Život Podijeli

Zaražene još dvije Karlovčanke, u samoizolaciji razred u Šumarskoj i dva razreda u Ekonomskoj školi

Ukupan broj aktivnih slučajeva oboljenja naglo porastao na 66 nakon što se koronom u Karlovcu zarazilo 28 osoba povezanih s crkvenim zborom

Vikendom nema testiranja osim u bolnici pa je i broj danas pristiglih nalaza znatno manji. No, i od tek 26 nalaza dva su pozitivna.

Koronavirus je potvrđen kod dvije Karlovčanke i epidemiološka obrada je u tijeku.

Broj aktivnih slučajeva u Karlovačkoj županiji 66, zbog crkvenog zbora

Ukupan broj aktivnih slučajeva oboljenja naglo je porastao na 66 nakon što se koronom u Karlovcu zarazilo 28 osoba povezanih s crkvenim zborom. Sa zborom je povezano i četvero srednjoškolaca zbog kojih je od prošlog tjedna jedan razred Gimnazije u samoizolaciji, a sada i jedan razred iz Šumarske i drvodjeljske škole te dva razreda u Ekonomsko – turističkoj školi.

Obrada svih povezanih sa zborom još nije završena. Doznajemo kako se dio osoba nalazi u samoizolaciji, ali na testiranje još uvijek čekaju.

U OŠ Dubovac jedan 5. razred nije u školi

Radio Mrežnici je također potvrđeno da zbog ovog događaja i jedan peti razred u OŠ Dubovac nije na nastavi.

-Obzirom da je učenik jednog razreda OŠ Dubovac bio u kontaktu s dvije pozitivne osobe i danas bio na testiranju, a drugi učenik iz navedenog razreda je tijekom vikenda imao simptome koji su kompatibilni s COVID-19 infekcijom, preporučeno je da učenici navedenog razreda ne idu u školu do dobivanja nalaza testiranja ova dva učenika, kažu u Zavodu za javno zdravstvo.

U samoizolaciji u Karlovačkoj županiji danas je ukupno 445 osoba.

Pročitajte i ovo

MLADI U AKCIJI

Čiste šumu, skupljaju hranu i potrepštine za životinje, realiziraju projekte. Dugorešku Donju školu epidemija ne zaustavlja