Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  23C° Karlovac

 • weather-image

  23C° Duga Resa

 • weather-image

  21C° Ogulin

 • weather-image

  24C° Ozalj

 • weather-image

  22C° Slunj

Crna kronika OPET ISTO Podijeli

Zatvor, novčana kazna i zabrana kazne za dvojicu ponavljača

Jedan je uhvaćen na slunjskom, a drugi na dugoreškom području

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su dva kaznena djela i jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira u Dugoj Resi.

Zatvorom, novčanom kaznom i zabranama upravljanja kažnjeni su i recidivisti u prometu.

Jučer 28. studenog na nadležni Općinski sud uz optužni prijedlog dovedena su dvojica muškaraca, višestruki počinitelji prekršaja tzv. „recidivist“.

U mjestu Grabarska na području Slunja 17. studenog kontrolom u prometu utvrđeno da je 62-godišnjak upravljao osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 1,54 g/kg, za vrijeme isteka važenja vozačke dozvole i za vrijeme zabrane upravljanja motornim vozilom. Nadležni sud izrekao mu je kaznu zatvora u trajanju od 45 dana i zaštitnu mjeru zabrane upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije u trajanju od 15 mjeseci.

Ujedno, u Dugoj Resi je 17. studenog kontrolom u prometu utvrđeno da je 24-godišnjak upravljao osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 2,07 g/kg. Nadležni sud izrekao mu je novčanu kaznu u iznosu od 20.000 kuna i zaštitnu mjeru zabrane upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije u trajanju od 12 mjeseci.

Pročitajte i ovo

CRNA KRONIKA

Na Vukovoj Gorici u prometnoj nesreći teže ozlijeđeno dijete