Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  20C° Karlovac

 • weather-image

  20C° Duga Resa

 • weather-image

  21C° Ogulin

 • weather-image

  19C° Ozalj

 • weather-image

  20C° Slunj

Nakon zamrzavanja kupusnjače osim hrskave teksture (zbog gubitka vode) gube i većinu antioksidanata. Ipak, postoji jednostavan način da se oni vrate Smrzavanjem kupusnjače gube antioksidanse: Ovo će ih spasiti Talijanski prvoligaš Lazio našao se ispred velikog izazova nakon što je uoči derbija s Milanom ostao bez dva najbolja napadača Cira Immobilea i Felipea Caiceda. Obojica će sutrašnji dvoboj na Olimpicu propustiti zbog žutih kartona. Immobile i Caicedo su ove sezone zabili ukupno 37 od 66 golova rimskog kluba u prvenstvu i njihov izostanak mogao bi se pokazati nenadoknadiv. Posebno, Immobilea koji je sa 29 golova prvi strijelac Serie A ispred Cristiana Ronalda koji je zabio pet golova manje. Dodatan problem predstavljaju i ozljede još dvojice napadača Bobbyja Adekanyea i Raula Mora, pa Simone Inzaghi na raspolaganju ima samo jednog pravog napadača Joaquina Correu, koji je ove sezone postigao sedam ligaških golova. Lazijevi Caicedo i Immobile zbog kartona 'out' za derbi u Rimu... Tog nedjeljnog jutra prije 15 godina Aleksandra Đermanović otišla je na trčanje. Ispred nje se odjednom pojavio nepoznati muškarac i pokušao je oboriti na tlo. 'Vrištala sam iz petnih žila', rekla je 'Pokušao me oboriti na tlo i u tom trenutku sam znala da ću biti silovana ako mu to uspije' Slučaj 62-godišnjeg pacijenta koji se javio u bolnicu sa simptomima COVID-19, ali i višesatnom erekcijom, dokaz je da su kod te bolesti krvni ugrušci češći i mogu se javiti i kod onih bez rizika Imao erekciju četiri sata sa 62 godine kao posljedicu korone - stvorio mu se krvni ugrušak

Županija KORONA REBALANS Podijeli

Zbog koronavirusa smanjen proračun Općine Vojnić za 5 milijuna kuna

Srezane isplate regresa, božićnica, nagrada, reprezentacija, manifestacije, dotacije udrugama…

Zbog krize koju je izazvala epidemija koronavirusom i Općina Vojnić je morala u rezanje svog proračuna. Prvim rebalansom smanjen je za 5 milijuna kuna i sada iznosi  32,3 milijuna kuna.

Smanjenje se odnosi na isplate regresa, božićnica, nagrada, reprezentacije, obilježavanja svečanosti i manifestacija, udrugama civilnog društva te za održavanje kulturnih i sportskih događanja koje se zbog krizne situacije neće moći ni održavati. Smanjeni su i financijski iznosi na programima koje financira Općina Vojnić i za koje nisu sklopljeni ugovori.

– Prvim izmjenama i dopunama Proračuna za 2020. godinu garantira se njegova stabilnost, uravnoteženost i likvidnost. Također, vodilo se računa o sklopljenim ugovorima čija je realizacija u tijeku, a što se sufinanciraju iz EU i nacionalnih fondova. Unatoč smanjenju proračuna, u proračunu su i dalje osigurana sredstva za nabavu medicinske opreme za potrebe rada Stožera civilne zaštite, Crvenog križa, pomoći socijalno najugroženijim obiteljima, ostvarenje kratkoročnih mjera u poljoprivredi, osnovnoškolskom obrazovanju te za jačanje gospodarstva.

Pročitajte i ovo

NAJNOVIJE O KORONI

Rezultati o koroni za Karlovačku županiju još se čekaju