Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  1C° Karlovac

 • weather-image

  1C° Duga Resa

 • weather-image

  -0C° Ogulin

 • weather-image

  0C° Ozalj

 • weather-image

  0C° Slunj

Karlovac BAŠ ČUDNO Podijeli

Zelenilo izabralo Tomislava Vukelića za novog direktora: Ostavio je bolji dojam na Nadzorni odbor

Badovinac je bio dobar protukandidat, kažu, ali…

Tek što su jučer obavljeni intervjui s dvojicom kandidata za direktora karlovačke gradske tvrke Zelenilo, već danas su poznati i rezultati. Ime je poznato javnosti i nije ono Nikole Badovinca nego, očekivano Tomislava Vukelića.

O ekspresno provedenom ponovljenom natječaju za čelno mjesto Zelenila odnosno o tome da nije izabran danas je obaviješten i drugi kandidat Nikola Badovinac.

U dopisu koji potpisuje predsjednica Nadzornog odbora Zelenila Barbara Kuzmanić, a kojeg je Badovinac objavio javno na svom Facebook profilu, stoji kako su oba kandidata ispunila uvjete natječaja, ali da je Vukelić “ostvario ukupno bolji dojam na članove Nadzornog odbora”.

Među ostalim, u obrazloženju rezultata natječaja piše:

“Utvrđeno je da su kandidati bili kvalitetni i dobro predstavili svoje programe. Nadzorni odbor je utvrdio da je kandidat Tomislav Vukelić dao bolji program rada za četverogodišnji program rada i dao dobre odgovore na usmenom intervjuu i time ostvario ukupni bolji dojam na članove Nadzornog odbora”.

Podsjetimo, da će Tomislav Vukelić preuzeti Zelenilo Radio Mrežnica je pisala još dok je u tijeku bio prvi, poništeni natječaj za mjesto direktora. Taj natječaj je poništen zbog proceduralne pogreške tj. netko je u natječaj krivo prepisao uvjet o usmjerenju obrazovanja.

Nakon što je to ispravljeno, Vukelić je i izabran na poziciju s koje je smijenjena Jasmina Cvetković nakon ni godine dana mandata iz još uvijek ne sasvim jasnih razloga.

Pročitajte i ovo

SDP KARLOVAC

“Gradonačelnik i njegovi podređeni su uspjeli svojom nesposobnošću upropastiti cijelo jedno polugodište. Čestitke!”