Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  1C° Karlovac

 • weather-image

  1C° Duga Resa

 • weather-image

  -0C° Ogulin

 • weather-image

  0C° Ozalj

 • weather-image

  0C° Slunj

Županija POTPORA Podijeli

Zgrada Karlovačke županije u bojama talijanske zastave u znak potpore prijateljskoj Alessandriji

Karlovačkoj županiji prijateljska Alessandrija pomagala je tijekom Domovinskog rata, a sada je i sama pogođena koronavirusom

U znak potpore prijateljskom Gradu i Provinciji Alessandria u Italiji, u zajedničkoj borbi protiv koronavirusa, Karlovačka županija osvijetlila je županijsku zgradu u bojama talijanske zastave.

– Podrška je to za sve koji svojim radom i zalaganjem, u ovim okolnostima korona krize, nastoje osigurati normalan život, kao i izraz pijeteta prema žrtvama. Provincija Alessandria pogođena je koronavirusom te nažalost ima i velik broj žrtava. Ovo je gesta podrške našim prijateljima iz Italije s porukom da izdrže jer samo svi zajedno, disciplinirano i odgovorno možemo suzbiti ovu krizu.

Alessandrija je, podsjetimo, u vrijeme Domovinskog rata u Hrvatskoj nesebično pomagala Karlovčanima i građanima cijele Karlovačke županije. Još prije dvadesetak godina most preko Kupe koji spaja Drežnik i Dubovac nosi ime ovog talijanskog grada.

Zgrada Karlovačke županije biti će osvijetljena tijekom Velikog tjedna, od ponedjeljka do petka, u vremenu od 19 do 23 sata.

Pročitajte i ovo

NEKAD BILO

Srakočić priznala da je zaposlena u Gradu: To je na moju molbu, poručio Boljar