Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  5C° Karlovac

 • weather-image

  7C° Duga Resa

 • weather-image

  8C° Ogulin

 • weather-image

  3C° Ozalj

 • weather-image

  8C° Slunj

Sport VESLANJE Podijeli

Županica posjetila Veslački klub Korana i najavila daljnje ulaganje u uređenje Veslačkog doma

Trener Katušin upoznao je županicu s rezultatima kluba u ovoj godini, a dopredsjednik Vrbanac i član Uprave Sužnjević govorili su o zadnjim ulaganjima u uređenje objekta.

Županica Martina Furdek-Hajdin posjetila je danas Veslački klub Korana, razgledala dosad obavljene radove na Veslačkom domu i s Upravom kluba dogovorila daljnja ulaganja u uređenje objekta.

Održala je kratki radni sastanak s dopredsjednikom kluba Borisom Vrbancem, članom Upravnog odbora Nenadom Sužnjevićem i trenerom Zlatkom Katušinom, obišla objekt, razgledala stari i novi hangar s čamcima i teretanu te istaknula kako je vrlo dobro upoznata s aktivnostima kluba, izrazila zadovoljstvo urađenim i najavila daljnje ulaganje, kako bi objekt bio ugodan i sugiran dom veslačima, ali i na ponos građana Karlovca i Karlovačke županije.

Trener Katušin upoznao je županicu s rezultatima kluba u ovoj godini, a član Uprave Sužnjević, inače arhitekt po struci, govorio je o zadnjim ulaganjima u objekt Veslačkog doma, koji ima povijesnu vrijednost i zaštitu.

(autor: Gordan Tomičić)

Pročitajte i ovo

KUGLANJE

Mostanje 1949 obranilo naslov pobjednika Kupa Kuglačkog saveza Karlovačke županije