Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  3C° Karlovac

 • weather-image

  3C° Duga Resa

 • weather-image

  1C° Ogulin

 • weather-image

  2C° Ozalj

 • weather-image

  2C° Slunj

Austrijanac Ferdinand Feldhofer (42) novi je trener Rapida. Kao opcije za tu funkciju spominjali su se hrvatski treneri Goran Tomić (44) i Damir Burić (57), ali od toga neće biti ništa. Feldhofer je kao igrač nosio dres Rapida od 2002. do 2005. godine, a trenersku karijeru započeo je tadašnjem trećeligašu Lafnitzu. Krajem 2019. preuzeo je Wolfsberger, a iz kluba je otišao početkom ove godine. Goran Tomić ugovor s Rijekom ima do ljeta 2022. Šef riječke struke četiri je godine igrao u Austriji pa si onda tamo i stvorio dom. Ima kuću u Salzburgu, zna njemački jezik i baš ga je zbog tih kvaliteta Rapid razmatrao kao opciju. Navijači Rijeke mogu odahnuti, Rapid pronašao novog trenera Kako biste što bolje iskoristili svaki centimetar slobodnog prostora, u boravku ili spavaćoj sobi radije birajte zidne police i 'viseće' ormare iznad kreveta. Takvi elementi neće vam oduzeti prostor za kretanje Dom po vašoj mjeri: Optički ga povećajte - uredite ga u visinu! Mia Begović se nasmijala i izjavila kako je Neven samo ljubomoran na glumca Filipa Juričića, ali Ciganović se nije dao. Zaključio je kako nije bio primjereno odjeven te da to nije u redu s obzirom na to da je javno lice Cigi oštro kritizirao glumca: Nije trebao doći ovakav. Zgodan je, ali zapustio se i ima škembicu Super kratka suknja bila je jedan od lajtmotiva kolekcija koje su vodeći modni dizajneri predložili na revijama za sljedeću sezonu. Ovih dana stižu prve najave zanimljivih proljetnih trendova Stižu proljetne najave: Mikro minica bit će ultimativni stilski hit sljedeće tople sezone

Županija POTPORE Podijeli

Županija dodijelila bespovratnih 400 tisuća kuna za turističke projekte u 2019. godini

Najviša pojedinačna potpora iznosi 40 tisuća kuna po projektu.

KARLOVAC – Karlovačka županija dodijelila je danas 400 tisuća kuna u sklopu Programa bespovratnih potpora za turističke projekte u županiji u 2019. godini.

Zamjenica župana Martina Furdek Hajdin u Uredu je župana predala potvrde o uplati sredstava za 15 korisnika, koji su zadovoljili uvjete Javnog poziva. Ukupno je raspoređeno 400 tisuća kuna koje je Županija ove godine namijenila za podizanje konkurentnosti i ponude u turizmu malog i srednjeg poduzetništva na svom prostoru, a najviša pojedinačna potpora iznosila je 40 tisuća kuna po projektu.

Korisnici će sredstva iskoristiti za razvoj i unapređenje turističke infrastrukture te razvoj novih turističkih proizvoda i unapređivanje turističke ponude destinacije.

Pročitajte i ovo

DOBRE BROJKE

Pada broj zaraženih učenika u Karlovačkoj županiji