Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  30C° Karlovac

 • weather-image

  29C° Duga Resa

 • weather-image

  28C° Ogulin

 • weather-image

  29C° Ozalj

 • weather-image

  28C° Slunj

Županija DAN ŽUPANIJE Podijeli

Županija kao mjesto sinergije lokalne vlasti i Vlade: Nagrade stigle zaslužnima, među njima i inovatoru Albertu Gajšaku

Prof. dr. Mirko Butković dobitnik je županijske nagrade za životno djelo za izniman doprinos u razvoju znanosti i visokoškolskog obrazovanja, te doprinos u razvoju gospodarstva Karlovačke županije, a plakete Karlovačke županije dodijeljene su Albertu Gajšaku, Ivici Lucijaniću i Damiru Škrtiću, te obrtu Degenija i Knjiguljici

Mjesto sinergije obrtništva, poljoprivrede, turizma, a cilj našeg rada je jasan – dobrobit građana Karlovačke županije. Puno toga napravljeno je u proteklom razdoblju i na to smo ponosni, pokazali smo stabilnost, poručila je s obilježavanja Dana Karlovačke županije županica Martina Furdek Hajdin.

Više od 1500 novih radnih mjesta koja su otvorena u dvije godine, potom podupiranje mladih obitelji da dođu živjeti u ove krajeve, podupiranje smještaja starijh osoba u domove, tek je dio poteza županijske vlasti, nizala je županica poručujući da građani sve vide.Temelj svega suradnja je lokalne vlasti i Vlade, a niz projekata koji se ostvaruju, najbolji su dokaz tome.

Potvrdio je to i premijer Andrej Plenković podsjetivši na veliki projekt gradnje nasipa za zaštitu od poplava, onda i na najsvježiji projekt izgradnje drugog željezničkog kolosijeka Hrvatski Leskovac – Karlovac.
-Drago mi je da smo imali prigodu vidjeti i čuti postignuća Karlovačke županije, u svim sektorima, kazao je premijer.

Kao i svake godine, i ove je Županija nagradila najzaslužnije: Prof. dr. Mirko Butković dobitnik je županijske nagrade za životno djelo za izniman doprinos u razvoju znanosti i visokoškolskog obrazovanja, te doprinos u razvoju gospodarstva Karlovačke županije, a plakete Karlovačke županije dodijeljene su Albertu Gajšaku, Ivici Lucijaniću i Damiru Škrtiću, te obrtu Degenija i Knjiguljici.

Pročitajte i ovo

LAŽNJACI SVUDA

“Fejkera” sve više oko nas: Stalno pretvaranje, izmotavanje i laganje.Znate li nekog takvog?