Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  9C° Karlovac

 • weather-image

  9C° Duga Resa

 • weather-image

  10C° Ogulin

 • weather-image

  9C° Ozalj

 • weather-image

  9C° Slunj

Život POLITIKA Podijeli

Zvonko Spudić izabran za predsjednika Središnje-hrvatskog regionalnog saveza HNS-a

Ovim izborom, šef županijskog HNS-a postao je i član Predsjedništva ove stranke na nacionalnoj razini

Šef HNS-a Karlovačke županije Zvonko Spudić na online unutarstranačkim izborima izabran je za predsjednika Središnje-hrvatskog regionalnog saveza HNS-a. Time je postao i član nacionalnog Predsjedništa HNS-a.

Središnje-hrvatski regionalni savez HNS-a čine organizacije HNS-a grada Zagreba te Zagrebačke, Karlovačke i Sisačko-moslavačke županije.

-Ovi unutarstranački izbori imaju za cilj osnaživanje Hrvatske narodne stranke na nacionalnoj razini u cilju što bolje pripreme na nadolazeće parlamentarne izbore. Organizacija izbor elektronskim putem još jednom je pokazala usmjerenost HNS-a razvoju i primjeni modernih tehnologija u svakodnevnom životu, stoji u priopćenju županijskog HNS-a.

Dodaju kako izbor Spudića na čelo središnjeg saveza pokazuje “da HNS Karlovačke županije predstavlja važnu kariku u daljnjem uspješnom radu HNS-a u ovim kriznim vremenima, ali i političkom životu Hrvatske nakon parlamentarnih izbora”.

-Ovako osnažen HNS Karlovačke županije sada će još više, bez puno pitanja dati sve od sebe, ne tražeći pritom ništa za sebe, kako bi što brže i kvalitetnije obavili posao koji nam predstoji, u korist svih nas i za boljitak svih nas, zaključuju u županijskom HNS-u.

Pročitajte i ovo

PREDIVAN DAN

S gotovo 21 stupnjem Karlovac i županija danas među najtoplijima u Hrvatskoj