Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  1C° Karlovac

 • weather-image

  0C° Duga Resa

 • weather-image

  -0C° Ogulin

 • weather-image

  1C° Ozalj

 • weather-image

  -1C° Slunj

Županija Podijeli

100 hektara u Lasinji i Josipdolu bez mina

Nakon službenog dijela, u onom manje službenom, ekipe HCR-a, Karlovačke županije i Općine Josipdol odmjerile su snage na malonogometnom turniru. Pobjednik je, očekivano, Karlovačka županija koja je oba protivnika svladala s istim rezultatom – 6:3. Njihov Nikola Badovinac odnio je i titulu najboljeg golmana, a Zlatko Kuzman dijelio je titulu najboljeg igrača. Razminiranje je s […]

Nakon službenog dijela, u onom manje službenom, ekipe HCR-a, Karlovačke županije i Općine Josipdol odmjerile su snage na malonogometnom turniru. Pobjednik je, očekivano, Karlovačka županija koja je oba protivnika svladala s istim rezultatom – 6:3. Njihov Nikola Badovinac odnio je i titulu najboljeg golmana, a Zlatko Kuzman dijelio je titulu najboljeg igrača.

Razminiranje je s 570.000 eura financirala Europska komisija iz Cards programa, podsjetio je ravnatelj Hrvatskog centra za razminiranje Otto Jungwirth. I pronađeno je čak 177 mina, dodao je.

Do sad je u 2008. u Karlovačkoj županiji razminirano nešto manje od 2 milijuna četvornih metara prostora, a do kraja godine očekuje se i početak najvećeg i najzahtjevnijeg projekta – razminiranje 800.000 kvadrata poljoprivrednih površina oko Karlovca i vojarne Mekušje. Ovaj će projekt biti financiran sredstvima kredita Svjetske banke.

Pročitajte i ovo

ČEKANJE NA ODGOVOR

Belgijski investitor iz Tušmera uskoro u Hrvatskoj. Boljar želi konkretne rokove