Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  11C° Karlovac

 • weather-image

  11C° Duga Resa

 • weather-image

  11C° Ogulin

 • weather-image

  11C° Ozalj

 • weather-image

  11C° Slunj

Karlovac Županija Podijeli

180 tisuća kuna za zaposlene na programima

Riječ je o programima koje Karlovačka županija provodi u suradnji s Ministarstvom obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti, koje ih najvećim dijelom i financira, a Grad, podsjetio je pročelnik Goran Jakšić, zajedno sa Županijom, sufinancira doprinose na plaću i troškove prijevoza zaposlenih na provedbi ovih programa. – Ovdje, zapravo, nastavljamo suradnju s Karlovačkom županijom koja je […]

Riječ je o programima koje Karlovačka županija provodi u suradnji s Ministarstvom obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti, koje ih najvećim dijelom i financira, a Grad, podsjetio je pročelnik Goran Jakšić, zajedno sa Županijom, sufinancira doprinose na plaću i troškove prijevoza zaposlenih na provedbi ovih programa.

– Ovdje, zapravo, nastavljamo suradnju s Karlovačkom županijom koja je započeta 2006., na provedbi ‘Programa pomoći u kući’ i ‘Programa dnevnog boravka i pomoći u kući’. Od 2009. provodit će ih udruge osnovane pri Domu Sv. Antun i Gradskom društvu Crvenog križa Karlovac – kazao je Jakšić.

Pročitajte i ovo

OGRANIČENO

Karlovačka dvorana otvara vrata ovog vikenda, naravno uz mjere