Radio Mrežnica
MLJAC Podijeli

Mirisalo je po gulašu danas u dvorištu Trgovačko ugostiteljske škole

Budući kuhari učili su kuhati na otvorenom

Budući kuhari danas su kuhali gulaš od divljači u dvorištu Trgovačko ugostiteljske škole u Karlovcu.

Kotlići na otvorenoj vatri, budno oko mentora i fini gulaš stigao je kao finalni proizvod umijeća ovih mladih ljudi.

-Ovo su standardne vježbe za učenike koje mi imamo, naši učenici kuhali su na otvorenom, vjerujem da smo privukli prolaznike, kazao je ravnatelj škole Damir Pleša.

 

Portal Radio-Mrežnica unaprijedio je politiku privatnosti i korištenja takozvanih cookiesa, u skladu s novom europskom regulativom. Cookiese koristimo kako bismo mogli pružati našu online uslugu, analizirati korištenje sadržaja, nuditi oglašivačka rješenja, kao i za ostale funkcionalnosti koje ne bismo mogli pružati bez cookiesa. Daljnjim korištenjem ovog portala pristajete na korištenje cookiesa. Ovdje možete saznati više na Prihvati Čitaj više