Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  19C° Karlovac

 • weather-image

  19C° Duga Resa

 • weather-image

  20C° Ogulin

 • weather-image

  18C° Ozalj

 • weather-image

  18C° Slunj

Karlovac ADVENT U KARLOVCU Podijeli

I Advent u Karlovcu ima svoju sarmu za ponijeti

Domaća hrana je najbolja podloga za dobar provod

Iako je prava senzacija postala ponuda sarme to go, odnosno sarme u pecivu na Adventu u Zagrebu, malo tko zna da i Karlovac ima svoju sarmu.

Marljiva kulinarska majstorica Ana Moravac iz kućice Sukus, odlučila je ponuditi posjetiteljima Adventa u Karlovcu upravo ovo jelo jer, kako kaže, to je hrana tipična za ovo doba godine, ukusna, a i nema osobe koja ne voli sarmu.

S obzirom da se Sukus bazira upravo na domaćoj ponudi, u ovoj kućici se pravi gurmani mogu počastiti raznim vrstama kobasica, a čini se kako najviše Karlovčana upravo voli domaću dimnjenu kobasicu jer domaće je domaće.

-Imamo domaće dimnjene kobasice, bijelu božićnu kobasicu, debracinke, hrenovke i ljute kobasice. Najviše ljudi traži domaću dimnjenu kobasu, objašnjava Ana.

Uz ovako kalorične i sočne delicije, lakše se podnose niske temperature. Dobra je to podloga za kuhano vino i zimske koktele, a i energičnije se pleše. Kućica je čak i premalena za sve specijalitete koji se kriju u Sukusu.

– Imamo premalenu kućicu pa nismo uspjeli još i sarmu izložiti. Ne vide je ljudi. No, oni koji su probali, kažu da je dobra pa je to najbolja reklama, kaže Ana.

Pročitajte i ovo

ZA STRUJU I TOPLINU

Realizirana investicija teška 20 milijuna eura: Energana na biomasu na Ilovcu u probnom radu