Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  11C° Karlovac

 • weather-image

  11C° Duga Resa

 • weather-image

  11C° Ogulin

 • weather-image

  11C° Ozalj

 • weather-image

  11C° Slunj

Županija NOVO VRIJEME Podijeli

Ako imate potrebu grlite se i ljubite, ali neka još mjere opreza ostanu

Danas nema oboljelih u Karlovačkoj županiji, barem tako kažu u stožeru

Iako je lijepo da se grlimo i ljubimo, zbog epidemiološke situacije to možda za sad ipak ne bi bilo dobro.

Rekla je ravnateljica Zavoda za javno zdravstvo Karlovačke županije Jelica Magdić zamoljena da komentira izjavu dr. Maje Grbe Bujević da rukovanja i ljubljenja više ne bi trebalo biti.

-Još uvijek neke mjere opreza neka ostanu. Ovo je neko novo naše vrijeme na koje se moramo svi priviknuti. Mislim da smo dosta dugo i bili bez grljenja, ljubljenja i rukovanja, ali korona će i dalje ostati kao i drugi respiratorni virusi poput gripe. Svo to izbjegavanje bliskog kontakta gdje nisu neophodni mogu biti preporučeni, ali ako baš imate potrebu…, rekla je Magdić.

Danas, barem tako kažu u Stožeru Karlovačke županije, nema novooboljelih

U Karlovačkoj županiji danas nema novooboljelih, barem prema informacijama koje ima županijski Stožer civilne zaštite. Još su dvije osobe na kućnom liječenju, a tri u samoizolaciji kao kontakti oboljelih osoba. Jučer je testirana 51 osoba, a danas još 40 ljudi.

-Podaci koje smo danas iznijeli do pressice su bili kompletni i zaključeni. Hoće li u međuvremenu, popodne do 14 sati biti novih ne znamo i hoće li biti do sutra, ne znamo. Bit ćete sutra obaviješteni kad bude priopćenje za medije, rekao je dr. Ervin Jančić.

Pročitajte i ovo

DONACIJA

Novi pulsni oksimetri i monitor od danas na covid odjelu karlovačke bolnice