Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  17C° Karlovac

 • weather-image

  19C° Duga Resa

 • weather-image

  18C° Ogulin

 • weather-image

  16C° Ozalj

 • weather-image

  19C° Slunj

Županija Podijeli

Anketa za stanove POS-a do 3. listopada

– Sa današnjim danom, sa kojim je trebala završiti anketa, odnosno popunjeni anketni upitnik biti vraćen u Gradsku upravu, dostavljena su 23 popunjena upitnika od ukupno 40 podignutih. Obzirom da je dosta građano pitalo može li se produžiti taj rok za vraćanje popunjenog upitnika, mogu reći da je povratak upitnika produžen do kraja ovog tjedna, […]

– Sa današnjim danom, sa kojim je trebala završiti anketa, odnosno popunjeni anketni upitnik biti vraćen u Gradsku upravu, dostavljena su 23 popunjena upitnika od ukupno 40 podignutih. Obzirom da je dosta građano pitalo može li se produžiti taj rok za vraćanje popunjenog upitnika, mogu reći da je povratak upitnika produžen do kraja ovog tjedna, 3. listopada – rekla je tajnica Grada Marija Polović.

Duga Resa već ima jednu POS-ovu zgradu, s dva poslovna prostora i 25 stanova. A prema ovoj anketi, Grad će odlučiti hoće li krenuti ili ne u izgradnju nove zgrade.

– Grad ima zemljište u svom vlasništvu, po urbanističkom planu je moguće graditi stambenu zgradu, tako da su te pretpostavke riješene. Vidimo da interes za stanovima postoji te da svi ljudi nemaju riješeno stambeno pitanje. Temeljem ove ankete i utvrđivanja stambenih potreba, vidjet ćemo što dalje. Da li ići na izgradnju još jedne stambene zgrade ili ne – dodala je Polović.

Pročitajte i ovo

BROJKE

20 pozitivnih u petak u Karlovačkoj županiji, u ogulinskoj i karlovačkoj bolnici 67 osoba zbog korone