Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  6C° Karlovac

 • weather-image

  6C° Duga Resa

 • weather-image

  8C° Ogulin

 • weather-image

  6C° Ozalj

 • weather-image

  5C° Slunj

Karlovac NOVI POSAO Podijeli

Bivša dogradonačelnica Kolaković zamjenica predstojnice Ureda državne uprave

Između četvero kandidata, Kolaković je imala najbolje rezultate

Bivša dogradonačelnica Karlovca Marina Kolaković imenovana je za zamjenicu predstojnice Ureda državne uprave Karlovačke županije, doznaje Radio Mrežnica.

Kolakovićevu je na tu funkciju imenovao resorni ministar Lovro Kuščević, nakon što se javila na natječaj objavljen u studenom prošle godine. Uz Kolaković, na natječaj se javilo još devetero osoba, od čega ih je četvero ušlo u drugi krug nakon provedenog testiranja.Potom su uslijedili razgovori s kandidatima nakon kojih se Kolaković profilirala kao najbolji kandidat za ovo mjesto.

-Imenovana ispunjava sve formalne uvjete tražene natječajom budući je diplomirana ekonomistica s više od 32 godine radnog iskustva a odgovarajućim poslovima te organizacijskim sposobnostima i komunikacijskim vještinama, stoji u rješenju kojeg potpisuje ministar uprave.

Kolaković će tako postati zamjenica predstojnice Ines Pavlačić koja je na ovo mjesto imenovana u svibnju 2015.godine. Neslužbeno, prvi radni dan bivše dogradonačelnice na novom radnom mjestu trebao bi biti baš danas.

Podsjetimo, Kolaković je do izbora prošle godine bila zamjenica gradonačelnika Karlovca iz redova HSS-a.

Pročitajte i ovo

WIFI4EU

Karlovac “pokriven” besplatnim wi-fi internetom na 5 lokacija