Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  10C° Karlovac

 • weather-image

  10C° Duga Resa

 • weather-image

  10C° Ogulin

 • weather-image

  10C° Ozalj

 • weather-image

  8C° Slunj

Život LIJEPO JE POMAGATI Podijeli

Brojne tvrtke iz Karlovačke županije pomogle stradalima u Sisačko moslavačkoj:”Lijepo je pomagati”

Županica Furdek Hajdin nabrojala je dio onih koji su najviše pomogli sretna što je iz Karlovačke županije stizalo i ljudstvo, mehanizacija, hrana, potrepštine….

Stara izreka kaže da ako nekom ne poboljšamo život, uzalud živimo. U vremenu nakon potresa velika pomoć Sisačko moslavačkoj županiji stigla je iz Karlovačke, a brojni donatori, veliki i mali, pomagali su kako su mogli i znali.

Gostujući u programu Radio Mrežnice karlovačka županica Martina Furdek Hajdin zahvalila je svima koji su na bilo koji način pomogli potresom pogođenom području i ljudima koji tamo žive. Spomenula je među najvećim donatorima i  PPK Karlovac, Mesnicu Eko mes, Lolu Ribar, Fest, Tiskaru Ivan, SA Bišćan, Mežnar, HS Produkt, Obrtničku komoru, Gavranović, Supernovu Karlovac, Dukat, Žitoproizvod, Pekara Mus i Pekara Dujam, nabrojila je županica.

Bile su to donacije u robi, higijenskim potrepštinama, šatorima, zatim u mehanizaciji i ljudstvu, kontejnerima, novcima, mlijeku, kruhu, a sve su završile točno tamo gdje je i trebalo.

-Iako je situacija bila ružna, drago mi je da je u mnogima od nas probudila potrebu za dobrotom i pomoći drugima, kaže županica naglašavajući da je tu bio i niz drugih tvrtki, obrta i pojedinaca koji su pomogli.

Sama Karlovačka županija donirala je 250 tisuća kuna.

Pročitajte i ovo

KAKVA EKOLOGIJA

Radovi na mostu, materijal u rijeci Dobri, buka mimo svih pravila: “To je samo beton”