Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  5C° Karlovac

 • weather-image

  5C° Duga Resa

 • weather-image

  7C° Ogulin

 • weather-image

  5C° Ozalj

 • weather-image

  6C° Slunj

Život TOG SU SE BOJALI Podijeli

Cijeli Stožer Karlovačke županije mora u samoizolaciju zbog jednog pozitivnog člana

Ravnatelj zavoda za hitnu pozitivan, u samoizolaciju moraju i ravnatelj bolnice, epidemiologinja, šef policije, načelnik stožera, karlovački župan…

Član Stožera civilne zaštite Karlovačke županije pozitivan je na koronavirus. Zbog toga je cijeli stožer završio u samoizolaciji.Pozitivan je ravnatelj Zavoda za hitnu Nikša Antica.

U samoizolaciju tako moraju najvažniji ljudi: ravnatelj karlovačke bolnice, glavna epidemiologinja, načelnik stožera, šef karlovačke policije, karlovački župan…

U stožeru su se te situacije i pribojavali jer su njihovi članovi svakodnevno bili najizloženiji mogućnosti  zaraze s obzirom da su bili na „prvoj crti“ obrane te se dogodio i proboj zaraze u Stožer.

-Moramo vas obavijestiti da je obolio ravnatelj Zavoda za hitnu medicinu Karlovačke županije, ujedno i član Stožera CZ Karlovačke županije. Sukladno tome i ozbiljnosti situacije, u samoizolaciju su stavljeni svi članovi Stožera i osobe u bliskom kontaktu s oboljelom osobom, rekli su danas u Stožeru.

Svi će kroz dva dana biti testirani kao i sve osobe koje su s njim bile u kontaktu.

Inače, stožer je imao presicu za karlovačke novinare ovog petka, a ova fotografija tad je i snimljena. Zaraženi član stožera, doznajemo, nema srećom, još nikakve simptome.

S obzirom da je i čitavo vodstvo Stožera do daljnjega u samoizolaciji, uključujući i zapovjednika tj. župana Jelića, od današnjeg dana objedinjenu funkciju zapovjednika i načelnika Stožera CZ Karlovačke županije preuzima zamjenica župana Vesna Hajsan-Dolinar. Karlovačku županiju do daljnjega će voditi zamjenica župana Martina Furdek-Hajdin.

Pročitajte i ovo

PRVA SVIJEĆA

Prve adventske svijeće palile su se u Karlovcu i Dugoj Resi