Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  14C° Karlovac

 • weather-image

  14C° Duga Resa

 • weather-image

  14C° Ogulin

 • weather-image

  14C° Ozalj

 • weather-image

  13C° Slunj

Ira Butorac i Natalija Novak, osnivačice su prvog hrvatskog walk-in salona za egipatsku depilaciju. Natalija je osim toga, osnivačica jantar brenda, šećerne paste koja se proizvodi u Zagrebu, a Ira je bila njena klijentica Natalija i Ira: 'Kod nas možete dobiti termin za egipatsku depilaciju bez naručivanja' U SAD-u je u ponedjeljak ponovno zabilježeno 55 tisuća novozaraženih. Njihov ukupan broj od početka pandemije sada iznosi 2,93 milijuna Amerika na pragu tri milijuna zaraženih i 130.000 umrlih Alex Zanardi (53) je podvrgnut je petosatnoj operaciji rekonstrukcije lica nakon nesreće  koju je doživio vozeći ručni bicikl 19. lipnja kada sr ručno pogonjenim biciklom zaletio u kamion i doživio teške ozljede glave,. Današnja operacija je već treća od nesreće. Rekonstrukcija lica je obavljena u bolnici u Sieni, a za operaciju bila potrebna trodimenzionalna digitalna tehnologija napravljena po mjeri za Zanardija, čije je neurološko stanje još uvijek ozbiljno. Zanardiju su amputirane obje noge nakon nesreće na F1 utrci u Njemačkoj 2001. godine, a zatim je postao četverostruki paraolimpijski prvak, uz dvije paraolimpijske srebrne medalje i 12 naslova svjetskog prvaka u parabiciklizmu. Zanardi na trećoj operaciji, sad mu rekonstruiraju lice, a opće stanje i dalje je krajnje ozbiljno Nada se kako će album mantri i budističkih učenja, koji je nazvao 'Unutrašnji svijet', pružiti malo mira usred kaosa pandemije korona virusa i globalnih prosvjeda izazvanih smrću Georgea Floyda Dalaj Lama objavio prvi album: Glazba može pomoći ljudima na onaj način na koji ja to ne mogu

Karlovac Županija Podijeli

Danas proglašenje najboljih

U tri dana na velikom platnu prikazana su 53 filma, a u 13:30 će biti objavljeni rezultati rada domaćeg i stranog žirija. Predsjednik ovog prvog, snimatelj Vedran Šamanović, kaže da je vijećanje proteklo relativno mirno, makar je svatko imao svoje favorite. – Ono što nas je najviše dojmilo su ove godine igrani filmovi, animirani su […]

U tri dana na velikom platnu prikazana su 53 filma, a u 13:30 će biti objavljeni rezultati rada domaćeg i stranog žirija.

Predsjednik ovog prvog, snimatelj Vedran Šamanović, kaže da je vijećanje proteklo relativno mirno, makar je svatko imao svoje favorite.
– Ono što nas je najviše dojmilo su ove godine igrani filmovi, animirani su tradicionalno dobri premda ih nije bilo puno ove godine, a ugodno iznenađenje su nam dokumentarni filmovi. Tu smo imali najviše dvojbi oko dodjeljivanja nagrade – rekao je Šamanović.

A finale finala, odnosno svečana dodjela nagrada započinje u 13 i 30 – najavljuje koordinatorica Marija Ratković.
– Podijelit će se ukupno 10 nagrada, obzirom da je riječ o 4 kategorije: igrani, dokumentarni, animirani film i otvorena kategorija, zatim na međunarodnom i nacionalnom nivou. Tu je i grand prix cijele Revije i Festivala, te nagrada publike. Mislim da je to najuzbudljiviji dio gdje sudionici vide kako su njihovi, kako su drugi filmovi vrednovani i, na kraju krajeva, skupljaju iskustva za sljedeću godinu – kazala je Ratković.

Svatko voli vidjeti nagradu u svojim rukama. Na to se osvrnuo i Slavko Štimac, predsjednik međunarodnog žirija.
– Nagrade nisu najvažnije – to svi kažu, ali vole da ih vide – primjetio je Štimac.

No, Šamanović ipak poručuje svim filmašima da se ne obeshrabre ako ih nagrade zaobiđu.
– Nadam se da autorima koji nisu dobili nagrade to neće predstavljati problem da se nastave baviti ovom vrstom umjetničkog izražavanja – poručio je Šamanović.

Pročitajte i ovo

KORONA JE KRIVA ZA SVE

Karlovačke gradske tvrtke u 2019. pozitivno poslovale. U 2020. korona donijela velike probleme Mladosti i Hostelu