Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  1C° Karlovac

 • weather-image

  1C° Duga Resa

 • weather-image

  -0C° Ogulin

 • weather-image

  1C° Ozalj

 • weather-image

  0C° Slunj

Županija ADVENT U DUGOJ RESI Podijeli

Dugorešani s nestrpljenjem čekaju Advent u Amfiteatru

Advent s ledenim stazicama i zabavnim programom baš je trebao Dugoj Resi

I Duga Resa će predstaviti svoju verziju adventskog programa ovoga petka. Pripreme su u tijeku. Još se samo sređuju detalji koji će postati razlog više da svi svrate u dugoreški amfiteatar.

I mladi, ali i nešto stariji Dugorešani kažu kako je takva jedna ideja baš trebala gradu na Mrežnici.

-Ova ideja je odlična za Dugu Resu, ističe jedna Dugorešanka. Dok njena nešto mlađa sugrađanka dodaje kako se napokon nešto drugačije događa u Dugoj Resi, što je predobro. 

No, na ulicama Duge Rese našao se i poneki nihilist. No, duhovitost im ne možemo zanijekati.

-Ne me niš’ ne interesira. Sam’ me interesira kad ću odapet’ i kad će penzija ići gore. A drugi prolaznik dobacuje kako njega samo zanima kako novce mora dati za auto.

Najveći broj Dugorešana koje smo pitali za mišljenje, oduševljen je ledenim stazicama. Kažu da će to biti odlično za djecu, a i napokon neće morati putovati izvan grada kako bi se dobro proveli.

-Inače unuke vozimo u Karlovac na klizanje. Sada će biti ovdje i bit će prekrasno. Ugodno smo iznenađeni. I dok Dugorešanka odgovara na naša pitanja, prilazi znatiželjni gospodin koji se oduševljava spoznajom da će sve u Amfiteatru biti u blagdanskom ozračju zimske bajke. on dodaje kako nikako neće prospustiti taj program, a doći će i za doček Nove Godine. 

S obzirom da će Advent trajati sve do 15. siječnja, što je znatno duže nego u Karlovcu, Dugorešani pozivaju svoje susjede da im se pridruže u dobroj zabavi.

Pročitajte i ovo

NEKAD BILO

Srakočić priznala da je zaposlena u Gradu: To je na moju molbu, poručio Boljar