Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  14C° Karlovac

 • weather-image

  14C° Duga Resa

 • weather-image

  13C° Ogulin

 • weather-image

  13C° Ozalj

 • weather-image

  13C° Slunj

Županija Podijeli

Generalski Stol dobiva knjižnicu

Rekao je to predsjednik Udruge Kovan Ante Jozo Ramić, najavljujući otvaranje knjižnice u ovom mjestu. Bit će to u kući Roka Radočaja, tamošnjeg australskog Hrvata, a knjižnica i čitaonica, koju će voditi volonteri, u prvo će vrijeme biti otvorena dva puta tjedno, kasnije i češće.– Mi smo na začetku. Imamo nešto knjiga koje smo dobili […]

Rekao je to predsjednik Udruge Kovan Ante Jozo Ramić, najavljujući otvaranje knjižnice u ovom mjestu. Bit će to u kući Roka Radočaja, tamošnjeg australskog Hrvata, a knjižnica i čitaonica, koju će voditi volonteri, u prvo će vrijeme biti otvorena dva puta tjedno, kasnije i češće.
– Mi smo na začetku. Imamo nešto knjiga koje smo dobili iz donacija, a nadamo se da će tim tempom pristizati i dalje.- kazao je Ramić i dodao kako će i na večerašnjem otvorenju, koje je u 17 sati, stići i nove donacije.

U njihovom su fondu već knjige o povijesti, znanosti, kulturi, religiji, putopisne… lektira za djecu, časopisi i za djecu i za odrasle, a knjižnica i čitaonica, već od ovog mjeseca bit će mjesto brojnih događanja u Generalskom Stolu.

Pročitajte i ovo

BURNO U BARILOVIĆU

Kakvu korist ima Barilović od kamenoloma, Korana puna fleka, a kleli smo se u turizam. Vrijeme da općina stane uz mještane i zaštiti njih i prirodu