Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  32C° Karlovac

 • weather-image

  32C° Duga Resa

 • weather-image

  31C° Ogulin

 • weather-image

  31C° Ozalj

 • weather-image

  31C° Slunj

Na prijedlog Natjecateljske komisije HNS-a i Radne skupine za povratak nogometu, Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza donio je odluku kako će se utakmice Hrvatski Telekom Prve lige, Hrvatskog nogometnog kupa, Druge hrvatske nogometne lige, Prve hrvatske nogometne lige za juniore te Prve hrvatske nogometne lige za pionire i kadete u natjecateljskoj godini 2020./21. do daljnjeg igrati bez gledatelja. Ova odluka nadovezuje se na odluku koju je Izvršni odbor donio 20. srpnja 2020. godine te kojom je određeno kako će se završnica natjecateljske godine 2019./20. zbog pandemije korona virusa odigrati bez prisustva gledatelja na stadionima. HNS potvrdio: Stadioni ostaju prazni, nogomet bez navijača Čovjek zaposlio stručnjake da mu izvade brod iz mora, a oni ga ispustili i oštetili. Brod se počeo ljuljati te je prednjim krajem počeo padati i ispao s dizalice u more Dizali brod, skliznuo im, udario u rivu i pao u more: 'Oštećen je, nadam se da imaju osiguranje' Ante Gotovina je suvlasnike tvrtke koja se bavi uzgojem tune i inćuna. Imaju 106 zaposlenih, a prihodi im stalno rastu. Planirana su dodatna ulaganja i nove investicije u nastavak modernizacije Tvrtka Ante Gotovine u plusu: U prošloj godini 8 mil. kuna dobiti Ako raspršite bilo koji sprej na već pomalo odumiruću biljku, vaša biljka je svakako gotova. Međutim, ako je biljka već umrla onda ovo može biti privremena opcija za vas Super savjet: 'Oživite' osušene biljke uz pomoć spreja u boji

Život IDUĆIH 14 DANA Podijeli

Gradonačelnik Ogulina u samoizolaciji uz još 10 djelatnika gradske uprave

Nakon što je dogradonačelniku Vukelji potvrđen koronavirus 27 ljudi u Ogulinu završilo je u samoizolaciji

Ukupno 27 osoba završilo je u samoizolaciji jer su kontakti oboljelog zamjenika gradonačelnik Ogulina Daniela Vukelje. Među kontaktima je i gradonačelnik Dalibor Domitrović.

-Radim, radim, ali iz samoizolacije, potvrdio je gradonačelnik Domitrović za Radio Mrežnicu.

Kaže kako je ukupno 11 osoba iz gradske uprave u samoizolaciji i danas i sutra idu na testiranja. Preostalih 15 djelatnika normalno radi u upravi, dok ovi koji su kod kuće posao obavljaju preko interneta.

 

Pročitajte i ovo

POGOĐEN SNAJPEROM 1991.

Sjećanje na Gordana Lederera: Prije 29 godina pokušao ga je spasiti i današnji ministar Medved