Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  27C° Karlovac

 • weather-image

  27C° Duga Resa

 • weather-image

  25C° Ogulin

 • weather-image

  26C° Ozalj

 • weather-image

  26C° Slunj

Karlovac REAGIRANJE Podijeli

Hanžel: Nije prvi put da Petračić izvodi performanse u vezi sa mnom te iznosi neistine

Gotovo sve Petračićeve tvrdnje oko obnove Lana Korane i g. Hanžela kao investitora predstavljaju neistinu, difamaciju i neutemeljenu spekulaciju

Nikola Hanžel reagirao je danas na navode kandidata za gradonačelnika Karlovca Davora Petračića iznesene na nedavnoj konferenciji za novinare oko gradnje zida uz Lanu Koranu.

U demantiju Petračićevih navoda Hanžel navodi kako su gotovo sve tvrdnje koje je Petračić naveo oko obnove Lana Korane neistina, difamacija i neutemeljena spekulacija. Netočno je da će zid biti “jezičac na vagi da poplava bude pogibeljna za Karlovac”, potom da ta vodna građevina ugrožava Karlovac, da će to biti užasan zid visine 2 metra u najljepšem okolišu kojeg grad ima”, itd.

Hanžel demantira i navode vezane uz “samovolju investitora” i kaže da je nije bilo, baš kao što nema niti devastacije.
-Upravo suprotno od tvrdnji Davora Petračića administracija koju spominje neosnovano je odbila zakonita traženja investitora koji je zbog toga bio prisiljen povesti višegodišnji postupak pred upravnim sudovima koji je pravomoćno završen u njegovu korist.
“Nije prvi put da Petračić javno iznosi neistine o Nikoli Hanželu, stoji u reagiranju, kao što nije prvi puta da pokušava izvoditi neke političke performanse u svezi gospodina Hanžela”, stoji dalje u reagiranju.
-G. Hanžel je dugogodišnji uspješni poduzetnik koji kao takav u svojoj sredini stvara nove vrijednosti, on se ne bavi politikom i odlučno odbija sudjelovati u bilo kakvim političkim prepucavanjima, navodi se.

Pročitajte i ovo

ZA ČIŠĆU RIJEKU

2 kubika otpada izvađeno iz rijeke Mrežnice, a i minsko eksplozivna sredstva