Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  22C° Karlovac

 • weather-image

  22C° Duga Resa

 • weather-image

  24C° Ogulin

 • weather-image

  23C° Ozalj

 • weather-image

  21C° Slunj

Život USKORO Podijeli

I Duga Resa dobiva 3D kino

Dugorešani će sada moći gledati sve najnovije naslove kad i ostatak svijeta

Duga Resa bi sredinom studenog trebala imati u potpunosti digitalizirano kino te mogućnost projekcije 3D filmova i to onih najrecentnijih naslova.

Pučko otvoreno učilište naime, od Ministarstva kulture je osiguralo 300.000 kuna za program investicije digitalizacije kina digitalnom kinoopremom. Za isti program Karlovačka županija je dala potporu od 10.000 kuna, a preostali iznos osigurat će Grad Duga Resa iz proračuna te samo učilište iz vlastitih sredstava. Ukupna vrijednost ovog projekta je 422.950 kuna bez PDV-a.

POU Duga Resa je odabralo izvođača radova tj. postavljanja opreme i pred potpisom su ugovora. U roku od 20 dana od potpisa ugovora oprema će biti instalirana. Ravnatelj Igor Črnugelj očekuje da bi do sredine studenog posao trebao biti završen te najavljuje da bi već u ovoj godini Dugorešani mogli u svom kinu uživati u filmovima kao da su u Cinestaru.

– Sada ćemo moći prikazati sve recentne naslove isti dan kad izađu i koje do sad nismo mogli emitirati zbog nedostatka DCP projektora, pojasnio je Črnugelj.

Pročitajte i ovo

MISLITE UNAPRIJED

Osiguranje od potresa