Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  19C° Karlovac

 • weather-image

  19C° Duga Resa

 • weather-image

  19C° Ogulin

 • weather-image

  19C° Ozalj

 • weather-image

  18C° Slunj

Život PALI PROJEKTORE Podijeli

Kina u Dugoj Resi i Plaškom opet otvorena: Za vikend hit filmovi. Ulaznice se kupuju samo online

Na www.KINO.hr dostupan je programski raspored za Dugu Resu i Plaški

Kina u Dugoj Resi i Plaškom ovog vikenda ponovno pale svoje projektore. Nakon više od dva i pol mjeseca pauze zbog koronavirusa, program KINO.hr mreže se nastavlja tamo gdje se zaustavio.

Već danas u dugoreškom kinu bit će prikazan film “Birds of Prey i emancipacija famozne Harley Quinn” od 20 sati. Sutra i u nedjelju, i u dugoreškom i u kinu u Plaškom, bit će prikazani Disney Pixarov animirani hit “Naprijed” u 3D i 2D verzijama te iznimno hvaljeni napeti triler “Nevidljivi čovjek”.

U kinu na distanci

Filmovi će se u kinima gledati na preporučenoj distanci, a ulaznice se mogu kupiti isključivo na internetu, pojašnjava Marko Pekić ispred KINO.hr mreže.

– Prilikom internetske kupnje ulaznica automatski će se generirati potrebni razmaci. Tako će obitelji ili grupe prijatelja, uz poštivanje numeracije svojih sjedala, biti na traženom razmaku od drugih posjetitelja kina. S obzirom na ovakvu raspodjelu sjedenja, ukupni broj mjesta u dvorani je znatno reduciran, pa je poželjno po ulaznice na web otići što prije.

Prvo vrući ovogodišnji naslovi iz Hollywooda stižu tek u srpnju, a do tad…

Zbog epidemije koronavirusa, veliki filmski studiji odgodili su premijere koje su se trebale događati upravo ovih mjeseci, poput novog nastavka Jamesa Bonda. Prvi vrući naslovi iz Hollywooda svjetlo dana će ugledati tek u srpnju, ali odličnog filmskog programa do tada neće nedostajati.

– Gledat ćemo filmove koji su izašli tik pred koronakrizu, tako da u nadolazećim tjednima stižu “21 most”, “Bloodshot”, “Izvan igre”. Za publiku imamo i druga iznenađenja. Tako u našim obiteljskim terminima donosimo najbolje dječje filmove sa svjetskih festivala poput švedskog “Sune i Sune” i danskog “Hakera”. Nedostatak nogometnog prvenstva nadomjestit ćemo španjolskom komedijom za klince – filmom “Najnogometaši”. Kao i ranije, ubacit ćemo i poneki klasik, pa već mogu najaviti legendarni film koji već jako dugo nije bio na kino platnu, a to je Disneyjev “Bambi”, kaže Pekić.

Pročitajte i ovo

NIJE DOBRO

Još 20 novooboljelih u Karlovcu. Većina povezana s crkvenim zborom