Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  17C° Karlovac

 • weather-image

  17C° Duga Resa

 • weather-image

  17C° Ogulin

 • weather-image

  17C° Ozalj

 • weather-image

  15C° Slunj

Život SVE PO P.S.-u Podijeli

I General Electric se pridržava svih mjera

Inspekcija velikih tvrtki se nastavlja

Čini se da se i druga velika tvrtka u Karlovcu primjereno brine za provedbu mjera zaštite i sprečavanja širenja zaraze koronavirusom. Stožer, inspektor rada i komunalno redarstvo grada Karlovca jučer su kontrolu proveli u General Electricu.

– Utvrđeno je da se u navedenoj tvrtki svi propisi uredno poštuju. Poslodavac je omogućio dezinfekciju prostora između smjena, pripremljeni su kontejneri – jedan za mjerenje temperature, jedan za izolaciju svih koji ulaze u tvrtku. Zaposlenicima s kroničnim bolestima je omogućeno da ostanu kod kuće. Određen je i Covid 19 Crisis Management Team od 11 zaposlenika u tvrtki čiji je zadatak da se brine o provođenju mjera epidemije. Utvrđen je zadovoljavajući razmak između radnika, svaki pogon ima svoje sanitarne čvorove, u pogonima su osigurana sredstva za dezinfekciju, upute o provođenju mjera o suzbijanju COVIDA-19 te su osigurane sve druge mjere zaštite, priopćili su danas iz županijskog Stožera civilne zaštite.

Pročitajte i ovo

KARLOVAČKA ŽUPANIJA

Ne zna se tko je u zdravstvu prehodao koronu: Nema jasnih smjernica za serološka testiranja pa u županiji nisu ni provedena