Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  27C° Karlovac

 • weather-image

  27C° Duga Resa

 • weather-image

  25C° Ogulin

 • weather-image

  26C° Ozalj

 • weather-image

  26C° Slunj

Karlovac Županija Podijeli

Ime ‘Zore’ sačuvano za vječnost

Proslavom ovoga jubileja nećemo afirmirati ‘Zoru’ jer ona je afirmirana već odavno, rekao je gradonačelnik Damir Jelić. I nije samo karlovačka već i hrvatska, naglasio je. Treća karlovačka poštanska marka ime ‘Zore’ sačuvat će za vječnost Poštanska marka s motivom gradskog kazališta ‘Zorin dom’ i geslom ‘Pjesmom za dom’, 709. je izdanje Hrvatskih pošta. Karlovac nije često […]

Proslavom ovoga jubileja nećemo afirmirati ‘Zoru’ jer ona je afirmirana već odavno, rekao je gradonačelnik Damir Jelić. I nije samo karlovačka već i hrvatska, naglasio je.

Treća karlovačka poštanska marka ime ‘Zore’ sačuvat će za vječnost

Poštanska marka s motivom gradskog kazališta ‘Zorin dom’ i geslom ‘Pjesmom za dom’, 709. je izdanje Hrvatskih pošta. Karlovac nije često bio na markama, prvi puta 1993. – zgrada Zorin doma, te 2004. – Stari grad Dubovac. Ova treća u čast ‘Zori’ prodavat će se iduće tri godine, rekao je direktor Hrvatskih pošta Karlovac Mijo Ljubenko.

Prigodnu omotnicu, koja se jučer mogla kupiti u svim karlovačkim poštama izdalo je Filatelističko društvo. Zajedno sa žigom kojim su se označavale pošiljke, te pošanskom markom ime Prvog hrvatskog pjevačkog društva ‘Zora’, kazao je predsjednik Društva Miroslav Krnić, bit će sačuvano za vječnost.

‘Zori’ prvi pjesmom čestitao Chorus Carolostadien

‘Zori’ je pjesmom sinoć prvi čestitao Chorus Carolostadien. Večeras u 19,30 to će učiniti i Mješovito pjevačko društvo Vox Siparis iz Umaga. Pola sata prije koncerta u lijevoj bočnoj dvorani Zorin doma bit će otvorena svečana dvorana PHPD ‘Zore’ i izložba ‘Pjesmom za dom’.

Pročitajte i ovo

ZVJEZDANO LJETO

Alen Slavica u Aquatici, The Mith na Starom gradu, predstava ‘Udovice’ u Zorin domu