Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -1C° Karlovac

 • weather-image

  -1C° Duga Resa

 • weather-image

  -2C° Ogulin

 • weather-image

  -2C° Ozalj

 • weather-image

  -2C° Slunj

Hrvatska SIMPLY THE BEST Podijeli

Ivanjski krijes donio nagradu Turističkoj zajednici Karlovca, među 5 najboljih u Hrvatskoj

Nagrada je otišla i za karlovačku turističku agenicju Kamat adventure Travel

Turistička zajednica grada Karlovca dobitnik je tradicionalne nacionalne godišnje nagrade Simply the Best za organizaciju manifestacije Ivanjski krijes. Najstarija karlovačka manifestacija uvrštena je među pet najboljih u kategoriji Kultura i tradicija u 2022. godini.

Ovu nagradu za kvalitetu i razvoj manifestacije koja svojim sadržajima njeguje kulturu i tradiciju života lokalne zajednice te unapređuje atraktivnost turističke ponude destinacije tradicionalno dodjeljuju UHPA – Udruga hrvatskih putničkih agencija i Turistička burza PUT.

Nagradu je preuzela direktorica TZ grada Karlovca Marina Burić.

Na istoj svečanosti nagradu za suradnju s lokalnom zajednicom i kreativno oblikovanje tematskih sadržaja i programa koji značajno upotpunjuju turističku ponudu destinacije dobila je i karlovačka turistička agencija KAMAT ADVENTURE Travel za organizaciju Pivske potrage u okviru aktivnosti Turističke zajednice “Na pivo u Karlovac”.

Direktorica Marina Burić ovom je prilikom istaknula: “Osvojena nagrada potvrđuje kvalitetu rada Turističke zajednice i dodatno promovira Karlovac kao cjelogodišnju turističku destinaciju. Suradnja sa svim dionicima u turizmu grada koju potičemo kroz projekt Integralnog upravljanja kvalitetom u destinaciji presudna je za uspješan razvoj turističkih proizvoda i pozicioniranje na turističkom tržištu.

Pročitajte i ovo

VEČERAS KULTURNO

Večeras Noć muzeja: Od etabliranih gradskih do onih na selu, sve pročitajte ovdje