Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  15C° Karlovac

 • weather-image

  14C° Duga Resa

 • weather-image

  16C° Ogulin

 • weather-image

  13C° Ozalj

 • weather-image

  16C° Slunj

Županija KINESKI INTERES Podijeli

Još jedna kineska delegacija u Karlovcu, zanima ih suradnja s hrvatskim tvrtkama i poljoprivredna proizvodnja

Pozvali su zainteresirane hrvatske tvrtke na 29. Međunarodni sajam istočne Kine

Zhang Zhangsen direktor glavnog ureda za trgovinu u gradu Ningbo iz najbogatijeg dijela Kine na istočnoj obali, zajedno s voditeljima odjela susjednih gradova, posjetio je HGK – Županijsku komoru Karlovac.

Kinezi su pokazali izrazito zanimanje za suradnju kineskih i hrvatskih tvrtki, povezivanje s hrvatskim lukama te proizvodnju poljoprivrednih proizvoda na području Republike Hrvatske.

Pozvali su zainteresirane hrvatske tvrtke na sudjelovanje na drugom po veličini sajmu u Kini koji organizira 9 gradova i provincija istočne Kine, 29. Međunarodnom sajmu istočne Kine koji se održava od 1. do 4. ožujka 2019. godine u Shanghai-u, jednom od najbogatijih gradova u Kini i glavnom centru ekonomije.

Grad Ningbo domaćin je tradicionalnog sajma robe široke potrošnje u sklopu kojeg se održava i specijalizirani dio sajma namijenjen promicanju suradnje Kine i zemalja Srednje i Istočne Europe u okviru inicijative 16+1 China CEEC Investment and Trade Expo na koji pozivaju hrvatske tvrtke da sudjelovanjem bolje upoznaju tržište Kine.

Mogućnosti i pogodnosti suradnje s tvrtkama Karlovačke županije članovi delegacije predstavit će na nadolazećoj konferenciji kineskih tvrtki koje žele investirati u Europi.

Pročitajte i ovo

REAKCIJA MINISTRICE DIVJAK

“Situacija s učenicima u OŠ “Draganići” mogla se prevenirati”