Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  16C° Karlovac

 • weather-image

  16C° Duga Resa

 • weather-image

  15C° Ogulin

 • weather-image

  16C° Ozalj

 • weather-image

  16C° Slunj

Karlovac JEDNO BEZ DRUGOG NE MOGU Podijeli

Kad kažu Karlovac pomisle na pivo: Kampanja TZ-a “Na pivo u Karlovac” dala rezultate. Vidljivost grada na zavidnoj razini

Kampanja je potvrdila pretpostavku da posjetitelji povezuju temu piva s Karlovcem

Karlovac bez piva i pivo bez Karlovca jednostavno ne ide. Pokazali su to i rezultati promotivne akcije Turističke zajednice grada Karlovca i karlovačkih ugostitelja nazvane “Na pivo u Karlovac”.

Od 20. kolovoza do 4. rujna dio restorana nudio je jela s pivom, a ugostitelji popuste na raznovrsnu ponudu piva. Promocija je bila pojačana na društvenim mrežama i internetskim portalima. To je, kažu u TZ-u, generiralo milijun i 200 tisuća impresija oglasa, doseg od 210 tisuća ljudi te šest i pol tisuća klikova na službeni web TZ-a www.visitkarlovac.hr.

– Web stranicu www.visitkarlovac.hr u kolovozu ove godine posjetilo je čak 23% više posjetitelja nego u istom razdoblju prošle godine, ističu u TZ-a.

– Izuzetno smo zadovoljni rezultatima koje je kampanja polučila te je vidljivost Karlovca ostala na zavidnoj razini usprkos svim izazovima s kojima se susrećemo ove godine. Ova kampanja potvrdila nam je ono što smo i pretpostavljali, a to je da posjetitelji povezuju temu piva s Karlovcem. Pivo je snažan karlovački brand, dio našeg identiteta te je pravac u kojem i dalje moramo nastaviti promovirati naš grad, naglasila je direktorica TZ-a Marina Burić.

Zadovoljni su i ugostitelji. Uvjereni su da je ovo samo početak te da svaki od lokala može imati svoju pivsku ponudu i tijekom cijele godine.

-Turistička zajednica grada Karlovca i karlovački ugostitelji dokazali su da zajedničkim pristupom mogu doprinijeti dodatnoj vrijednosti poslovanja. Ovo je primjer kako ubuduće oplemeniti i razvijati naše manifestacije, ustvrdio je pak gradonačelnik Mandić.

Foto: Krigle s pivom/Izvan fokusa
Panorama Zvijezde/Foto Korana Karlovac

Pročitajte i ovo

ČISTOĆA KARLOVAC

Mobilno reciklažno dvorište ovaj tjedan u naseljima 10 mjesnih odbora