Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  4C° Karlovac

 • weather-image

  3C° Duga Resa

 • weather-image

  4C° Ogulin

 • weather-image

  4C° Ozalj

 • weather-image

  3C° Slunj

Crna kronika IZVJEŠTAJ Podijeli

Karlovačka županija sa 130 pozitivnih, umrla i 26-godišnja ženska osoba, stožer kaže: Imala je pridružene komorbiditete

Nakon upita Radio Mrežnice, stožer odgovara da je preminula imala “pridružene komorbiditete”

Karlovačka županija ima novih 130 slučajeva zaraze koronom, a preminulo je pet osoba, jedna u Ogulinu, četiri u Karlovcu.

U bolnicama, ogulinskoj i karlovačkoj je 89 kovid pacijenata, a umrlo ih je petero. Dvojica muškaraca starih 77 i 55 godina, te tri žene stare 67, 86 i 27 godina. Upravo je ovaj potonji podatak, o ženi rođenoj 1995. godine i preminuloj od koronavirusa uzburkao duhove.

Radio Mrežnica zatražila je pojašnjenje o mogućim uzrocima smrti, dodatnim bolestima ili komorbiditetima 26-godišnjakinje koja je preminula u karlovačkoj bolnici, a ne u dugoreškoj kao što su objavili  neki mediji. Inače, dugoreška bolnica već više od tri mjeseca nema covid pozitivnih pacijenata.

Ubrzo nakon našeg upita o zdravstvenom stanju preminule 26-godišnjakinje i mogućim implikacijama, stigao je odgovor iz stožera: “Preminula ženska osoba 1995.godište imala je pridružene komorbiditete”

U posljednja 24 sata zabilježeno je 1649 novih slučajeva zaraze koronavirusom, a testirano je 9466 osoba u cijeloj Hrvatskoj.

Pročitajte i ovo

PIJANI ZA VOLANOM

Trojica vozača u sedmom desetljeću života ovog vikenda “nestašni” za volanom