Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  0C° Karlovac

 • weather-image

  0C° Duga Resa

 • weather-image

  -0C° Ogulin

 • weather-image

  0C° Ozalj

 • weather-image

  -1C° Slunj

Glazba PINK FLOYD IZ KARLOVCA Podijeli

Karlovački tribute The Croatian Pink Floyd Show spreman za audio – vizualni spektakl

U Domu Zrinski 15. ožujka u 20 sati

Još je sedam dana do dugo pripremanog audio-vizualnog The Croatian Pink Floyd Showa u Karlovcu.

Radi se o projektu karlovačkih glazbenika nastalom u svibnju 2016. koji će ljubitelje Pink Floyda vratiti u neka prošla vremena. Na projektu svira i pjeva devet glazbenika, uz glazbenog producenta, inženjera zvuka, video tehničara te majstora rasvjete. Jedan od njih je i Luka Šafar.

– Ljudi su jednostavno navikli na Pink Floyd, žele to čuti i nije ih briga je li to Pink Floyd ili ih netko reproducira. Ekipa koja sluša Floyde žele čuti i vidjeti bilo koji tribute koji nastupi. Kako je rekao naš kolega Milan Prša: Floydi nisu glazba, Floydi su religija.

Nakon vrlo uspješnog jednosatnog „teaser“ koncerta prošlog ljeta u karlovačkom šancu The Croatian Pink Floyd Show održat će dvosatni koncert u domu HV „Zrinski“ 15. ožujka s početkom u 20 sati. Zvuk, video, rasvjeta i glazbeni aranžmani, sve će biti vrlo sličnp originalnom nastupu Floyda.

– Pink Floyd je jedan bezvremenski sastav koji nije samo radio na glazbi nego i na puno vizualnih i audio i video efekata tako da svatko tko dođe i posjeti ovaj koncert mislim da će otići zadovoljan.

Nakon Karlovca ovaj karlovački Pink Floyd tribute bend mogao bi uskoro i na truneju po Hrvatskoj, ali i inozemstvu jer interes je već sada vrlo velik.

The Croatian Pink Floyd Show čine Damir Biondić – vokal, akustična gitara, Ivan Leto Radočaj – električna gitara, lap steel guitar, Danijel Vuković – električna gitara, akustična gitara,  Jura Frdelja – klavijature, Luka Šafar – bas gitara, vokal, Mario Klarić – bubnjevi, Anita Gossain – saksofon, Sandra Golubić – vokal, Ivana Kurs Podvorec – vokal, Georges Toutounji – rasvjeta i Johnny Grudić – zvuk, glazbeni producent.

Foto: Silvijo Selman

Pročitajte i ovo

DIO MOG ŽIVOTA

Veseli Badnjak na Mrežnici: Živa svirka, Biondić i sestre Peretin uljepšali dan i otvorili srca