Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  3C° Karlovac

 • weather-image

  3C° Duga Resa

 • weather-image

  1C° Ogulin

 • weather-image

  2C° Ozalj

 • weather-image

  2C° Slunj

Glazba SPEKTAKL Podijeli

The Croatian Pink Floyd Show večeras u Karlovcu

Svi koji još nemaju karte, krajnje je vrijeme da ih nabave u Domu HV Zrinski ili u Kazališnoj kavani u Karlovcu-cijena 50kn

Dugo najavljivani koncert The Croatian Pink Floyd Show danas će se u punom sjaju predstaviti publici u Domu HV Zrinski u Karlovcu.

Ovaj spektakl pripremao se pune dvije godine. Sve je spremno i na svom mjestu kako bi ljubitelji kvalitetne glazbe i performansa bili zadovoljni.

Organizatori će počastiti publiku najvećim hitovima velikana svjetske rock glazbe Pink Floyda, ali pobrinuli su se da cijeli doživljaj bude poseban ne samo u glazbenom smislu. Karlovački koncert predstavlja uvod u priču koja tek treba dobiti pravi zamašnjak. Zato će se večeras cijeli događaj snimati. Kreirat će se multimedijalni sadržaj s kojim će se ovi kreativci predstavljati u cijelom svijetu. I, naravno, pronositi ime Karlovca.

Bit će puna scena sjajnih glazbenika. Damir Biondić – vokal, akustična gitara, Ivan Leto Radočaj – električna gitara, lap steel guitar, Danijel Vuković – električna gitara, akustična gitara, Jura Frdelja – klavijature, Luka Šafar – bas gitara, vokal, Mario Klarić – bubnjevi, Anita Gossain – saksofon, Sandra Golubić – vokal, Ivana Kurs Podvorec – vokal

Materijala ima za 2 sata i 10 minuta čistog uživanja. Scena, audio efekti, video sadržaj, light show, sve će to kreirati događaj za pamćenje. Tako barem kaže tata ove ideje, Damir Biondić.

-Nema vam druge nego da dođete večeras i sve to vidite uživo. Pripremili smo show kakav još nikada nije bio u Karlovcu. Počinje u 20:00 sati, a zabava je zajamčena. Bila bi šteta to propustiti.

Pročitajte i ovo

DIO MOG ŽIVOTA

Veseli Badnjak na Mrežnici: Živa svirka, Biondić i sestre Peretin uljepšali dan i otvorili srca