Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  7C° Karlovac

 • weather-image

  7C° Duga Resa

 • weather-image

  6C° Ogulin

 • weather-image

  6C° Ozalj

 • weather-image

  6C° Slunj

Život ČUVARI DOMAĆE PROIZVODNJE Podijeli

Kupujmo Hrvatsko u petak u Karlovcu

Predstavit će se 75 poduzetnika i OPG-ova

Pod sloganom “Budimo čuvari domaće proizvodnje” u Karlovcu se sutra održava akcija Hrvatske gospodarske komore “Kupujmo hrvatsko”.

Sudjeluje 75 poduzetnika iz cijele Hrvatske te brojni OPG-ovi koji su dobrovoljni članovi HGK.

– Sedamdesetpet poduzetnika nastupit će u ovogodišnjoj akciji Kupujmo hrvatsko u Karlovcu, od toga će biti 10 poduzetnika iz Karlovačke županije, različitih vrsta, sa različitim proizvodima, najčešće prehrambeneni i poljoprivredni   Najavio je danas predsjednik Županijske komore Karlovac Zlatko Kuzman.

Akcija Kupujmo hrvatsko u Radićevoj ulici u Karlovcu traje sutra od 9 do 19 sati. Uz prezentacije i prodaju proizvoda organiziran je glazbeni program, nagradne igre, a bit će dodijeljene i nagrade učenicima osnovnih i srednjih škola te studentima iz Karlovca za radove nastale za ovu akciju.

– Pozivam sve naše građane da budemo čuvari domaće proizvodnje i na taj način pomognemo i domaćim poduzetnicima, a u konačnici i sebi, da ti gospodarski pokazatelji budu ubuduće još i bolji. S druge strane da mi kupimo zaista kvalitetne, domaće proizvode, zaključio je Kuzman.

Pročitajte i ovo

INTERNET TRGOVINA

Kako online katalozi poboljšavaju e-trgovine