Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  18C° Karlovac

 • weather-image

  18C° Duga Resa

 • weather-image

  18C° Ogulin

 • weather-image

  17C° Ozalj

 • weather-image

  18C° Slunj

Sport Županija Podijeli

Lužancu i Gašparoviću prvo i 2 druga mjesta

Organizatori su bili Klub specijalnih sportova Ozalj i Centar za rehabilitaciju Ozalj. Na natjecanju je sudjelovalo 46 stolnotenisačica i stolnotenisača iz 18 centara, udruga i klubova specijalnih sportova iz cijele Hrvatske. Natjecanje se odvijalo u pojedinačnoj konkurenciji za žene i muškarce, te u muškim, ženskim i mješovitim parovima. Iz Karlovačke županije na natjecanju su nastupili članovi […]

Organizatori su bili Klub specijalnih sportova Ozalj i Centar za rehabilitaciju Ozalj. Na natjecanju je sudjelovalo 46 stolnotenisačica i stolnotenisača iz 18 centara, udruga i klubova specijalnih sportova iz cijele Hrvatske. Natjecanje se odvijalo u pojedinačnoj konkurenciji za žene i muškarce, te u muškim, ženskim i mješovitim parovima. Iz Karlovačke županije na natjecanju su nastupili članovi Kluba specijalnih sportova Ozalj iz Jaškova, njihova dislocirana jedinica u Karlovcu, te štićenici Centra za rehabilitaciju Nada iz Vojnića.

Mirko Lužanac iz Kluba specijalnih sportova Ozalj osvojio je u svojoj kategoriji 1. mjesto, a Željko Gašparović bio je 2. u svojoj kategoriji. U konkurenciji muških parova Mirko Lužanac i Željko Gašparović osvojili su 2. mjesto.

Pročitajte i ovo

NOGOMET

Igrači i Uprava Karlovca 1919 proslavili naslov prvaka: uvijek gledati prema novim ciljevima