Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  1C° Karlovac

 • weather-image

  0C° Duga Resa

 • weather-image

  -0C° Ogulin

 • weather-image

  1C° Ozalj

 • weather-image

  -1C° Slunj

Sport Županija Podijeli

Makedonska kuglačka reprezentacija u Ozlju

Makedonske reprezentativce, predvođene izbornikom Aleksandrom Atanasovskim, primio je jučer zamjenik karlovačkog gradonačelnika Josip Zaborski. Prijemu je bio nazočan i predsjednik Karlovačke sportske zajednice Zdravko Marčetić. Makedonska reprezentacija jedna je od najboljih na svijetu, a zahvaljujući dobroj suradnji s hrvatskim kuglačima, priprema se u našoj zemlji. Aleksandar Atanasovski pozvao je predstavnike grada Karlovca i karlovačke sportaše […]

Makedonske reprezentativce, predvođene izbornikom Aleksandrom Atanasovskim, primio je jučer zamjenik karlovačkog gradonačelnika Josip Zaborski. Prijemu je bio nazočan i predsjednik Karlovačke sportske zajednice Zdravko Marčetić.

Makedonska reprezentacija jedna je od najboljih na svijetu, a zahvaljujući dobroj suradnji s hrvatskim kuglačima, priprema se u našoj zemlji. Aleksandar Atanasovski pozvao je predstavnike grada Karlovca i karlovačke sportaše na proslavu Dana grada Skoplja 13. studenog. Atanasovski je istaknuo da je on jedan od inicijatora bratimljenja Ohrida i Karlovca, te da se nada da će doći do realizacije tog projekta.

Uz pripreme, makedonski kuglači igraju i prijateljske susrete s kuglačima iz Karlovačke županije. Na kraju druženja izbornik Aleksandar Atanasovski i zamjenik gradonačelnika Josip Zaborski izmjenili su poklone. Danas će se od 15 sati na kuglani ‘Azelija’ u Ozlju održati natjecanje na kojem će, uz makedonske reprezentativce, nastupiti kuglači iz klubova iz Karlovačke županije.

Pročitajte i ovo

NOGOMET

Duga Resa 1929 započela pripreme za proljetni dio sezone: Stigao Enes Novinić, dolazi Boris Veselić