Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -3C° Karlovac

 • weather-image

  -4C° Duga Resa

 • weather-image

  -7C° Ogulin

 • weather-image

  -5C° Ozalj

 • weather-image

  -6C° Slunj

Županija KOMENTARI POBJEDNIKA Podijeli

Mandić nakon pobjede: Pobijedila je politika sadržaja i projekata, nama je Karlovac na prvom mjestu. Hajdin pozvala na suradnju

Veliki zalog imamo za sljedeće četiri godine, kazala je nova županica Furdek Hajdin

Hvala Karlovčankama i Karlovčanima koji su danas izrekli svoje mišljenje, ono je otišlo na moju, našu stranu, a posebno je važno to što smo u kampanju išli otvorenog srca prema svim sugrađanima, rekao je večeras Damir Mandić, staro/novi gradonačelnik Karlovca.

Rezultat od 1800 razlike je puno bolji nego prije 4 godine znači da je pobijedila politika sadržaja i projekata, bez obzira koga su sugrađani zaokružili, mi ćemo služiti svima, Karlovac nam je na prvom mjestu, rekao je Mandić.

Zahvalio se i članovima i simpatizerima HDZ-a koji su zdušno stali iza programa. – Idemo dalje, ponizno i ponosno, ovo povjerenje ćemo opravdati, rekao je Mandić praćen ovacijama i pljeskom.

Kao grad smo pokazali da imamo standard demokracije, bez obzira na sva događanja, napomenuo je.

Furdek Hajdin:  Nastavljamo dalje

A prva karlovačka županica Martina Furdek Hajdin zahvalila je svim biračima, osobito onima koji su im dali povjerenje. – Hvala svima koji su nam dali da možemo pred ljudima stajati ponizno i odgovorno i dati rezulate svog rada na “ocjenu”. Hvala na korektnoj suradnji i duelu i g. Mikulandriću. Nastavljamo raditi dalje, pozivamo na zajedništvo sve, da nastavimo raditi zajedno.Zahvalila je i svojim sinovima i roditeljima na podršci koju su joj davali.

-Uspješni smo bili u drugom krugu, hvala svima koji su izašli na izbore i dali našim kandidatima glas, a poznavajući ih, oni ih sigurno neće iznevjeriti, rekla je šefica županijskog HDZ-a Nada Murganić. Imamo županicu, ponosni smo na gradonačelnika Mandića, i u Josipdolu je pobijedio HDZ-ov kandidat Rudančić, posebne čestitke Lidiji Bošnjak u Ozlju, dodala je Murganić.

Karlovac pripada Karlovčanima, ne može se privatizirati ljubav prema gradu, Petračić bi se u tom kontekstu mogao još malo razvijati

Na upit novinara da komentira to što mu protukandidat nije želio čestitati, Mandić je rekao kako mu je “žao što gospodin Petračić ne razumije demokratske procese”.

-Ja sam rekao malo prije da ovo smatram rezultatom politike projekata i programa. Ne želim komentirati njegov stav. Smatram da sam i u proteklom mandatu, a i u narednom ću sigurno biti točka spajanja i kao gradonačelnik i kao osoba. Koji su njegovi motivi ne znam. Karlovac ne pripada ni meni ni njemu niti ijednoj stranci. Karlovac pripada Karlovčanima i ne može se privatizirati ljubav prema gradu. Mislim da bi se on u tom kontekstu mogao još malo razvijati, rekao je Mandić.

Pročitajte i ovo

UHVAĆEN

BIH državljanin bušio gume po Rakovcu i Zvijezdi pa dolijao