Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  9C° Karlovac

 • weather-image

  9C° Duga Resa

 • weather-image

  8C° Ogulin

 • weather-image

  8C° Ozalj

 • weather-image

  9C° Slunj

Županija Podijeli

Marko Galović potencijalni prvi čovjek grada

– Gosp. Galović je diplomirani ekonomist, koji je veći dio svog radnog vijeka proveo u privredi; na početku u Pamučnoj, kasnije u Jugoturbini, a sada vodi svoju tvrtku Galmark. Smatramo da svojim iskustvom, prije svega u privredi, može vrlo kvalitetno raditi i obnašati ovu funkciju i zato smo se odlučili za njega – rekao je […]

– Gosp. Galović je diplomirani ekonomist, koji je veći dio svog radnog vijeka proveo u privredi; na početku u Pamučnoj, kasnije u Jugoturbini, a sada vodi svoju tvrtku Galmark. Smatramo da svojim iskustvom, prije svega u privredi, može vrlo kvalitetno raditi i obnašati ovu funkciju i zato smo se odlučili za njega – rekao je za RM predsjednik dugoreškog HNS-a Ivan Maraković.

Galović nije do sada bio eksponiran u politici, već je novo ime koje može osvojiti povjerenje građana, smatraju u HNS-u.
– On je novo lice, "svježa krv" i smatramo da je to jedan od dobrih razloga da bude i dobitna kombinacija na sljedećim izborima – drži Maraković.

A hoće li HNS na te izbore samostalno ili s koalicijskim partnerima, još uvijek se ne zna. O toj odluci će ovisiti i hoće li Dugorešanima ponuditi i kandidate za zamjenike gradonačelnika.
– O tome još nismo donijeli odluku; niti da izlazimo samostalno niti s kim ćemo koalirati. Ali, na neki način, samim tim što smo odredili svog kandidata za gradonačelnika, odredili smo se i prema ostalim koalicijskim partnerima. Razgovori slijede oko eventualnih koalicija, a mi smo otvoreni prema svim strankama, bez obzira da li su lijevi, desni ili centar. O ostalim dogradonačelnicima odlučit ćemo ovisno o tome hoćemo li ili ne ići u koaliciju; to ne ovisi samo o nama, već i o budućim koalicijskim partnerima – naglasio je Maraković.

Pročitajte i ovo

ZA STARIJE

Ogulinski dom za starije dobit će novo ruho: Kvaliteta života za treću životnu dob