Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  32C° Karlovac

 • weather-image

  32C° Duga Resa

 • weather-image

  31C° Ogulin

 • weather-image

  31C° Ozalj

 • weather-image

  31C° Slunj

Vruća popodneva je lakše prebroditi uz hladnu kavu kojoj smo dodali aromu vanilije. Ako niste baš obožavatelji vanilije, aromu možete zamijeniti lješnjakom ili karamelom Tri recepta za ledenu kavu: S vanilijom, šlagom i sladoledom Na prijedlog Natjecateljske komisije HNS-a i Radne skupine za povratak nogometu, Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza donio je odluku kako će se utakmice Hrvatski Telekom Prve lige, Hrvatskog nogometnog kupa, Druge hrvatske nogometne lige, Prve hrvatske nogometne lige za juniore te Prve hrvatske nogometne lige za pionire i kadete u natjecateljskoj godini 2020./21. do daljnjeg igrati bez gledatelja. Ova odluka nadovezuje se na odluku koju je Izvršni odbor donio 20. srpnja 2020. godine te kojom je određeno kako će se završnica natjecateljske godine 2019./20. zbog pandemije korona virusa odigrati bez prisustva gledatelja na stadionima. HNS potvrdio: Stadioni ostaju prazni, nogomet bez navijača Čovjek zaposlio stručnjake da mu izvade brod iz mora, a oni ga ispustili i oštetili. Brod se počeo ljuljati te je prednjim krajem počeo padati i ispao s dizalice u more Dizali brod, skliznuo im, udario u rivu i pao u more: 'Oštećen je, nadam se da imaju osiguranje' Ante Gotovina je suvlasnike tvrtke koja se bavi uzgojem tune i inćuna. Imaju 106 zaposlenih, a prihodi im stalno rastu. Planirana su dodatna ulaganja i nove investicije u nastavak modernizacije Tvrtka Ante Gotovine u plusu: U prošloj godini 8 mil. kuna dobiti

Život HOD ZA OLUJU Podijeli

Marko i Zoran rano jutros krenuli pješice prema Kninu. Sretno!

250 km za 25 godina Oluje, polazak u 5 ujutro, baš kao i početak akcije prije četvrt stoljeća

Točno u 5 sati s karlovačkog Turnja krenuli su jutros dvojica prijatelja Marko Čepuran i Zoran Smajla na pješačenje do Knina.

Ispred Muzeja Domovinskog rata kao i ispred spomenika braniteljima na Turnju gdje su zapalili svijeću, bila je nulta točka njihovog puta dugog 250 kilometara koliko im treba do kraljevskog grada. Motiv je jasan – 25 godina obilježavanja akcije Oluja i dana koji je ostao zapisan u povijest Hrvata. Dvojica domoljuba tako će ove dane provesti u pješačenju dobim dijelom Lijepe Naše, a onda 5. kolovoza, prema planu u jutarnjim satima, doći u Knin.

Sretno!

Pročitajte i ovo

POGOĐEN SNAJPEROM 1991.

Sjećanje na Gordana Lederera: Prije 29 godina pokušao ga je spasiti i današnji ministar Medved