Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  16C° Karlovac

 • weather-image

  16C° Duga Resa

 • weather-image

  16C° Ogulin

 • weather-image

  16C° Ozalj

 • weather-image

  15C° Slunj

Sport Županija Podijeli

Milošević i Cindrić najbolji i u županiji

Svečanosti su bili nazočni dožupan Marinko Milčić, saborski zastupnik Ivan Vučić i ogulinski gradonačelnik Nikola Magdić. U ime Saveza sportova Karlovačke županije nazočnima se prigodnim govorom obratio predsjednik Josip Zaborski. Kod muških ekipa prvo mjesto su podijelili Hrvatski rukometni klub ‘Karlovac’ i Nogometni klub ‘Karlovac’. Najbolja ženska ekipa u 2008. godini je Stolnoteniski klub ‘Aquaestil’ iz […]

Svečanosti su bili nazočni dožupan Marinko Milčić, saborski zastupnik Ivan Vučić i ogulinski gradonačelnik Nikola Magdić. U ime Saveza sportova Karlovačke županije nazočnima se prigodnim govorom obratio predsjednik Josip Zaborski.

Kod muških ekipa prvo mjesto su podijelili Hrvatski rukometni klub ‘Karlovac’ i Nogometni klub ‘Karlovac’. Najbolja ženska ekipa u 2008. godini je Stolnoteniski klub ‘Aquaestil’ iz Duge Rese. Najbolji sportaš Karlovačke županije u 2008. godini je Vlado Cindrić iz Streljačkog kluba ‘Policajac’, a najbolja sportašica Marcela Milošević iz Veslačkog kluba ‘Korana’.

Najuspješniji treneri u 2008. godini su Dario Keča iz Karate kluba ‘Kaplast’, Silvio Ivandija iz Hrvatskog rukometnog kluba ‘Karlovac’, Ruža Neralić iz Kuglačkog kluba ‘Policajac’ iz Ogulina, Ratko Vuković iz Gimnastičkog kluba ‘Sokol’ iz Karlovca, Zoran Cicvara iz Kickboxing kluba ‘Tigar’ iz Karlovca, Nikola Car iz Taekwondo kluba ‘Duga Resa’ i Zlatko Katušin iz Veslačkog kluba ‘Korana’.

Za rad u 2008. godini nagrađeno je 7 sportskih djelatnika. Nagrade su primili Krešimir Perković iz Nogometnog kluba ‘Karlovac’, Željko Mrljak iz Rukometnog kluba ‘Dubovac’, Bosiljka Dolušić iz Društva za sportsku rekreaciju Ogulin, Andrija Babac iz Taekwondo kluba ‘Duga Resa’, Ivan Požega iz Nogometnog kluba ‘Slunj’, Ivan Butorac iz Ronilačkog saveza Karlovačke županije i sportski novinar Branko Obradović.

Priznanja za dugogodišnji rad u sportu primili su Đorđe Brkić iz Karlovačkog šahovskog kluba, Branko Pavković iz Ženskog rukometnog kluba ‘Ogulin’ i Branko Urem iz Košarkaškog kluba ‘Duga Resa’.

Jubilarne nagrade za dugogodišnji rad dobilo je 8 klubova. Sportski aerobic klub ‘Dinamic’ za 10 godina rada, Dance i aerobic centar ‘Studio 23’ za 20 godina rada, za 30 godina djelovanja Klub za podvodne aktivnosti Karlovac i Društvo za sportsku rekreaciju Ogulin, za 40 godina rada Sportski savez invalida Karlovačke županije, za 50 godina djelovanja Sportsko ribolovno društvo ‘Ozalj’, za 60 godina rada Nogometni klub ‘Draganić’, te u povodu 100. obljetnice djelovanja Karlovački šahovski klub.

Najbolji sportaši invalidi u 2008. godini su strijelac Petar Mihalić iz Duge Rese i stolnotenisač i atletičar Juraj Škrtić iz Duge Rese, a priznanja su dobili i Katarina Galetić iz Sportskog društva slijepih Karlovac, Mirko Lužanac iz Kluba specijalnih sportova Ozalj, Ankica Šafran iz Duge Rese za rezultate postignute u streljaštvu i kuglač Davor Celinščak iz Karlovca.

Nagrade je primilo i 20 nadarenih mladih sportašica i sportaša iz cijele županije. U sklopu svečanosti proglašenja najboljih u županijskom sportu u 2008. godini, održan je i izbor najljepše sportašice Karlovačke županije. U konkurenciji 12 djevojaka, za najljepšu sportašicu izabrana je Martina Krizmanić iz Ženskog rukometnog kluba ‘Karlovac’, prva pratilja je Kristina Milaković iz Ženskog rukometnog kluba ‘Ogulin’, a druga pratilja Lara Stipetić iz istog kluba.

Pročitajte i ovo

NOGOMET

Karlovac 1919 službeno predstavio novopridošle igrače i nove unikatne dresove za trećeligašku sezonu