Radio Mrežnica
KOTLIĆ DO KOTLIĆA Podijeli

Miris čobanca u Radićevoj: Učenici TUŠ-a kuhaju, a građani degustiraju

Natjecanje traje do 12 sati nakon čega će se čobanac moći kušati po promo cijeni

Sve do podneva Radićevom ulicom u Karlovcu širit će se miris čobanca jer ga se naveliko kuha u dvorištu Trgovačko – ugostiteljske škole.

Čobanac u kotlićima pod nadzorom svojih mentora, kuhaju učenici škole. Nakon što im stručnjaci ocijene skuhano jelo to će isto moći učiniti i Karlovčani, svojim nepcima. Po promotivnoj cijeni moći će nakon 12 sati degustirati čobanac.

Trgovačko – ugostiteljska škola organizira ovu aktivnost kao još jednu u nizu svojih promocija pripreme tradicionalnih jela, ali i promocije kuharskog zanimanja. Podsjetimo, početkom listopada održano je natjecanje učenika u pripremi fiš paprikaša, a nakon toga i revijalno natjecanje konobara i barmena u pripremi barskih mješavina – Junior barmen kup.

Restoran praktikum “Pod starimi krovovi” uključen je i u IQM projekt kojeg provodi TZ grada Karlovca pa u ponudi ove jeseni ima i jela od gljiva.

Portal Radio-Mrežnica unaprijedio je politiku privatnosti i korištenja takozvanih cookiesa, u skladu s novom europskom regulativom. Cookiese koristimo kako bismo mogli pružati našu online uslugu, analizirati korištenje sadržaja, nuditi oglašivačka rješenja, kao i za ostale funkcionalnosti koje ne bismo mogli pružati bez cookiesa. Daljnjim korištenjem ovog portala pristajete na korištenje cookiesa. Ovdje možete saznati više na Prihvati Čitaj više